Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Indiana Jones and the Emperor's Tomb

PC
Indiana Jones and the Emperor's Tomb
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    25 mars 2003
  • Utvecklare
    LucasArts, The Collective
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 5.6

Speltest av klister

Inskickad av klister den 25/08 -05 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kommer få rollen som arkiologen Indiana Jones i ett action fyllt äventyr, Du söker efter The Emperors Tomb (Vad det nu är på svenska?) Du kommer resa igenom en mängd länder, Där du stöter på alla möjliga fiender. Med hjälp av alla möjliga vapen från revolver till k-pist kan du rätt lätt ta dig igenom dom fientliga nazisterna som såklart också söker efter The Emperors Tomb. Ta på dig hatten och greppa tag om piskan och ge dig i väg på ett fartfyllt äventyr.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag inte att spelet lever upp till Indiana Jones orginella stil. Spelet har inte mycket till kluriga gåtor utan mest ihop slängd action. Dr. Jones ansikte ser värkligen inte ut som dom ens tänkt på att Harrison Ford inte ser ut som Åsa-Nisse (Kanske lite konstig jämföresle) i filmen. Tycker dom ska ta efter filmerna och inte försöka göra Hulken av Indiana :P.

Betyg till spelet
Grafiken är inte ett mästervärk men duger,Buggar sig ibland
Spelkänsla finns i spelet men inte tillräkligt enligt mig, Känns mest som man ska förska slå ner så många fiender som möjligt.Ljudet är faktiskt ganska bra. Förutom några missar här och där. Hållbarheten är inte så bra, Fast man blir lite beronde av att springa runt med Dr. Jones genom nya miljöer och möta nya fiender :) .

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 3