Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Impossible Creatures

PC
Impossible Creatures
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    29 december 2002
  • Utvecklare
    Microsoft Game Studios, Relic
  • Antal ägare
    80
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.1

Speltest av Carma

Inskickad av Carma den 24/03 -06 08:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att först skapa en armé av mutantdjur. Man korsar två djur och kombinerar kroppsdelarna på vilket sätt man vill tills det blir ett djur man vill ha i sin armé.
Man skapar en sådan armé med högst nio djur och sedan är det bara att spela. Man kan spela mot datorn eller med andra på internet, men man skall helst börja mot datorn.
I själva spelet samlar man kol och elektricitet som man använder till att bygga byggnader och djur. Med en "Creature Chamber", en "Water Chamber" och med en "Air Chamber" skapar man djuren. Djuren är på olika level som man uppgraderar i labbet. Om labbet förstörs har man fölorat och genom att förstöra fiendens/fiendernas labb vinner man.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt kul, eftersom man får tänka mycket på sin strategi. Det är mycket fin grafik men ljudet är inte det bästa. Det jag tycker är roligast är att skapa arméerna eftersom vissa mutantdjur ser jätteroliga ut. Jag tycker att Relic som skapat spelet har gjort det jättebra för man tröttnar nästan aldrig på det.

Betyg till spelet
Jag gav 9 poäng till grafiken eftersom spelskaparna har gjort det fantastisk med tanke på hur många saker dom har gjort till spelet; Öarna man spelar på, djuren m.m.
Spelkänslan fick 8 poäng eftersom det känns nästan somom det vore verkligt, man känner sig som att man är i spelet.
Ljudet fick bara 6 poäng för att det är inte så mycket ljud och de ljuden är antingen irriterande eller inte så bra, men vissa djurläten är bra.
Spelets hållbarhet är 9 poäng eftersom man tröttnar nästan aldrig på det, för att man kan spela det på så många olika sätt.

Totalbetyg: 8 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8