Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inImpossible Creatures

PC
Impossible Creatures
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  29 december 2002
 • Utvecklare
  Microsoft Game Studios, Relic
 • Antal ägare
  80
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 14/07 -06 17:50

En bra grej om du har börjat tröttna på IC och Insect Invasion är att ladda ner mods (du måste ha II installerat innan du kan installera och köra något mod). Det finns några olika mer eller mindre balanserade, och olika roliga att spela.

Vi kan börja med ICPs officiella mod, Creatures of the Knights (CotK). ICP står för Impossible Creatures Planet och är en fansite till IC där spelare från hela världen skriver i forumet och diskuterar olika saker. Ett bra sätt att lära sig saker och få tips är att läsa i forumet.
Nog om det. CotK är enligt min åsikt inget speciellt bra mod. Det känns väldigt överarbetat. De som har gjort det har ändrat namnen på en del abilitys, lagt på en ny låt i menyerna, gjort så att alla creatures har regeneration (helas upp automatiskt), lagt till några nya djur, lagt t ex waterchamber, air chamber och generator till advanced structures mm.
Jag rekommenderar det inte dels därför att en del saker ändras inte tillbaka i andra mods om man inte installerar om allt utom CotK.

Du som ändå är intresserad av att prova kan klistra in den här adressen i din webbläsare:

http://icp.mednickonline.com/modules.php?name=XForum&file=viewthread&tid=
12140

Nämnas bör också att det bara är en beta och att de som jobbade på det har slutat med det, vilket innebär att det aldrig kommer bli färdgit!

Ett annat mod är Wide Open. Det känns mer som IC än vad II gör. Jag har inte kört det så mycket så jag vet inte riktigt hur det är men det förstör inget som CotK gör. Så om du tycker Insect Invasion inte är lika kul som IC men ändå vill djuren från II är det här ett alternativ. Inga fler djur är tillsatta.

Monster Manipulation Beta är ett lite konsigt, mycket obalanserat mod, men det är kul. Det finns några fler djur än II t ex förhistorisk trollslända, jättebönsyrsa m fl. Det som gör det så obalanserat är att vissa djur som Behemoth, Dragonfly och Spermwhale som redan är användbara och bra har man lagt till ännu mer damage, HP, abilitys och sånt. Dessutom är arméerna tillkaraktärerna (Rex, Lucy, Upton Julius m fl) ändrade och svårare att möta. Man kan dessutom gör 6 lighting rods och 2 gyros. Jag tycker det är värt att prova det.

På den här adressen hittar du både Wide Open Mod och Monster Manipulation Beta:

http://icp.mednickonline.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&
;cid=10

Det sista mod jag tänker ta med här är min personliga favorit som jag kör oftast, Invasion of the KillerAnts (IotKA). Han som har gjort det har lagt till en del myror. Jag listar det jag kommer ihåg:

Electric Ant - electric wave (range attack), och electric burst.
Horn Ant - horns, quill burst och high endurance
Rage Ant - charge attack, frenzy och high endurance
Ant Queen - immunity, hovering och herding
Deathview Ant - kollar på en fiende som dör eller förlorar mycket damage, långsam attack speed
Sonicstone Ant - artillery unit som inte skadar byggnader och tränger igenom defense
Posion Ant - venom spray och posion touch
Spider Ant - camoflage, assassinate och web throwing
Omega Ant - 28 range damage, 25 melee, ca 600 hp, packhunter, infestation och reganeration

Alla är size 1 utom Omega Ant som är size 10. Och alla utom Omega Ant har nästan samma stats som vanlig Ant.

Han har även lagt till Barracuda, Black Marlin, Blue Tongued Skink och Fox från CotK tror jag. Till sist har han gjort Kong. Mer än så avslöjar jag inte om djuren i IotKA.
I själva spelet är inte så mycket ändrat. Mer än att man kan ha 2 gyros och 5 lighting rods men av de femte får man ingen el av om men har 5 stycken.

Här hittar du IotKA:

http://www.iotka.ch.vu/

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Carma den 18/07 -06 12:22
Coolt! :D Bra med adresserna. Jag själv skulle aldrig ha hittat dem. Du sa at man måste ha något för att kunna installera dom här. Vilka är det?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.