Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Impossible Creatures

PC
Impossible Creatures
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    29 december 2002
  • Utvecklare
    Microsoft Game Studios, Relic
  • Antal ägare
    80
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.1

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 26/02 -06 09:44

Det här finns redan på Fuska.nu men jag tycker att jag borde förklara lite bättre hur man installerar Insect Invasion, och tipsa om bra creatures.

Först av allt måste du ha patchen som uppdaterar IC till v. 1.1 installerad.
Gå in på http://www.icp.mednickonline.com/ och klicka på länken IC PATCH 1.1. Ladda ner och installera. När installationen nästan är klar inatalleras motorn i ett nytt fönster. Det kommer se ut som att det stannar på 27 % men gör nåt annat en stund så går det bra. Om du inte har en väldigt bra dator är det bäst att inte köra nåt annat program samtidigt.
När installationen är klar stängs fönstret.

Det skulle inte förvåna mig om IC inte funkar nu. Inga problem. Surfa in på
http://gbw.seedhost.com/dl.php?file=ImpossibleCreaturesv1.1NoCDFixedexeEng.rar
och ladda ner filen. Det är en .rar-fil så du måste ha ett program som kan hantera sånt, t ex Winrar. Hämta det från http://www.itshareware.com/popularlist-w_win...
Jag tror att det borde funka. Packa upp CD-cracken där IC är installerat. Det kommer komma upp att det redan finns en sån fil. Tryck på ersätt.

Nu kommer IC att funka. Annars avinstallera IC, ta bort mappen där det var installerat och installera allt igen. Der borde funka.

Så var det Insect Invasion. Gå in på
http://www.microsoft.com/games/impossiblecre...
Scrolla ner och klicka på DOWNLOAD NOW. Det är bara att installera. När det är klart kommer Insect Invasion gå att köra från mappen där det är installerat (måste installeras där IC är installerat tror jag). Det går också att starta IC som vanligt och gå in på mod selection och välja Insect Invasion.

Om det inte funkar nu kan jag nog inte hjälpa till mera.

Det är ganska mycket saker som är annorlunda med Insect Invasion jämfört med "vanliga" IC. T ex blir de flesta creatures dyrare.

En creature som skiljer sig väldigt mycket är Moose/Garfish (näbbgädda).
På IC har den typ 44 defense tror jag, men på II har den 90!

En anliedning till att de creatures som funkade så bra på IC inte är lika bra på II är Loner. En creature med loner får sin damage gånger 6.
En bra creature är t ex Dragonfly med Anacondas svans och torso. Den har 54 melee damage och om man uppgraderar det blir det 65. 65 gånger 6=390 melee damage! Loner aktiveras när en creature med loner blir lämnad ensam.

En annan anledning är Hovering. En creature med hovering kan flyga korta sträckor. Det gör att man kan göra riktigt starka ground creatures och ändå ha stor användning för dem när man kör öar eller liknande.
Ta t ex Behemoth (betyder vidunder) med framben från Gorilla. Den har 42 melee damage, 71 defense, 578 health och 40 sight radius. Ett sånt monster har man verkligen nytta av. Hovering använder energi (blå mätare vid hp:n) så det går inte att använda hela tide.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.