Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Imperial Glory

PC
Imperial Glory
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    Maj 2005
  • Utvecklare
    Pyro Studios
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/02 -06 00:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig i slutet av 1700-talet. Du har två olika sätt att spela spelet. Idet första sättet så ska man ta över hela Europa och norra Afrika.Men när man tar över ett land så finns det två olika sätt. Att attackera landet och ta över det eller med diplomati och politik. Det handlar inte bara om att kriga man måste se till också att landet har tillräckligt med guld eller mat att kriga. Spelet kan man köra på easy, normal eller hard.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är grymt bra och om man gillar strategi så är detta spel ett måste. Grafiken är bra gjord så man kan sitta vid datorn flera timmar i sträck utan att tröttna på det. Det dåliga med spelet är att man kan bara vara dem starkaste länderna under 1800-talet.Alltså man kan bara vara en av fem länder.

Betyg till spelet
Spelkänsla-Spelkänslan är mycket bra.För när man kör man mot man på slagfältet kan man göra hur man vill. Man kan placera trupperna vart man vill och hur man vill.
Grafik-Grafiken är grymt bra för detta spelet. De flesta riskspelen har en dålig grafik men det här spelet är en av dem bästa bland grafiken i risk genren.
Ljud- Det bästa med ljudet är att det land man väljer talar det språket, ex: Om man väljer Ryssland då talar dem ryska men på det flästa andra spel så talar vartenda land Engleska, så är det inte här.
Hållbarhet- Man kan spela detta spel hur länge som helst utan att tröttna. För att andra nationer attackerar också specielt om man kör på hard.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10