Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hunting Unlimited 3

PC
Hunting Unlimited 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    24 augusti 2004
  • Utvecklare
    SCS Software
  • Antal ägare
    18
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.8

Speltest av snillet77

Inskickad av snillet77 den 24/07 -09 21:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Hunting Unlimited går ut på att jaga olika sorters djur, allt från ekorrar till grizzlybjörnar. Man har ett stort antal vapen att välja på såsom ett dubbel pipigt hagelgevär, ett .338 Magnum, 7mm Autoloader och många fler! Man kan både jaga fritt, det vill säga att man kan välja vilka djur och vilket område man ska jaga på. Man kan också välja att spela utmaningar. Då har man ett visst uppdrag att göra, tillexempel att man ska döda en björn och två rådjur. Man kan också bli medlem på Hunting Unlimited Communityn och gå med i mästerskap som andra spelare skapar, tillexempel vem som kan döda det största djuret av en speciell art, eller den personen som kan få flest djur av en sort. Man kan göra egna mästerskap och egna utmaningar. Det finns 4 minispel som man kan spela i spelet, det första är att man ska skjuta pilbåge på måltavlor för att få mer tid att skjuta på fler måltavlor, det finns en måltavla i taget och varje tavla har en speciell tid som den syns, träffar man den så får den lite extra tid och sin total tid förlängs, sen får man ju poäng för varje träff. Det andra minispelet är att man ska skjuta på muterade örnar som släpper bomber, släpper örnarna en bomb så ska man skjuta den först så den inte exploderar. Örnarna ökar i antal efter varje nivå. Det tredje minispelet går ut på att man ska skjuta djur som kommer mot en själv, men man ska bara skjuta hanarna, skjuter man honorna får man minus tid och poäng! Om någon hane kommer förbi en speciell linje man ska "skydda" förlorar man 10 sekunder, för när man träffar hanarna får man +10 sekunder och skjuter man inte den så förlorar men 10 sekunder. Det fjärde och sista minispelet ska man vakta sin bakgård från ekorrar, man skjuter med ett luftgevär. Man ska skjuta ekorrarna så man får 10 extra sekunder och man får fler poäng när man dödar en ekorre också.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är kul och väldigt hållbart! Man kan spela det hur länge som helst för att djuren börjar inte på samma ställe hela tiden och med mästerskapen så blir det ännu roligare för att man tävlar mot andra spelare (Man spelar inte multiplayer så man ser inte andra spelare, men man laddar upp statistiken på Communityn så man ser var man ligger i poänglistan!) Det är ett väldigt genomtänkt spel, som kommer att hålla länge!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var jätte bra när spelet släpptes och den är fortfarande bra! Grafiken kanske inte slår Crysis och Far Cry 2, men en lågbudget spelare skulle älska spelet!

Spelkänsla: Spelkänslan ligger på topp! Man kan verkligen leva sig in i spelet och tro att man verkligen jagar! Med ljud och grafik så känns det väldigt trovärdigt!

Ljud: Ljudet kunde ha varit bättre men det slår många andra jaktspel! Inte mycket att hurra för. Men som sagt, bra för lågbudget spelare!

Hållbarhet: Detta spel håller länge! Man kan spela det dag ut, dag in! Man tröttnar aldrig på det. Det finns alltid något nytt man kan lära sig! Om man redan vet hur man ska skjuta ett rådjur på 150 meter och rådjuret springer, kanske man kan lära sig att skjuta två rådjur samtidigt på ett skott! Hållbarheten kan man kalla bäst!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10