Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hitman: Blood Money

PC
Hitman: Blood Money
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2006
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, IO Interactive
  • Antal ägare
    67
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.7

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 25/05 -06 13:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Agent 47 är tillbaka! den här gången i ett spel med snyggare grafik, bättre AI på fienderna, och mer saker man kan göra. Spelet går ut på att man är lönnmördare och ska döda olika "targets". Man kan göra jättemycket saker som tex att gömma liken i kistor, ta föremål och döda fienderna med som tex en brandsläckare och varför inte sedan slänga ner liket nerför räcket? Man kan göra jättemycket roliga saker i detta spel. Man kan välja vad man vill spela i (first person eller third person) genom att trycka F1 på tangentbordet. Det finns massa vapen att välja bland förutom alla föremål som man hittar på banan så kan man ha dom klassiska "ballers" eller sniper rifle, eller M4 med många fler. När man har gjort ett jobb så får man pengar för jobbet beroende hur snyggt man gjort jobbet. För pengarna så kan man köpa nya vapen och hjälpmedel samt uppgradera vapnen och mycket mycket mer.

• Karaktärerna

Karaktärerna är snyggt gjorda och dom blir smartare och smartare beroende på vilken svårhetsgrad man väljer. När man skjuter på en fiende så blir det jättesnyggt gjorda skotthål i fienden. Du får också skotthål och börjar blöda själv när någon skjuter på dig. Man ska helst inte vara med i för många eldstrider och bli träffad för när man sedan går vidare i spelet så märker fienden att man har blivit skadad och då blir man mycket misstänkt.

• Kontrollerna

Kontrollerna är rätt bra och man har lite hjälp i ena hörnet på skärmen så man vet vart man ska trycka någonstans för att göra det man vill göra. Det finns inte något som jag kan klaga på när det jäller kontrollerna i spelet.

• AI

Fienderna är väldigt smarta i detta spel, speciellt när man kör på näst högsta. Dom får bättre och bättre AI ju högre svårhetsgrad man väljer.

• Effekter

Mycket snygga och coola effekter i spelet. När man till exempel tar en brandsläckare och slår fienden med så blir det en stor buckla i brandsläckaren, eller när man tar ett baseballracket och slår någon med så blir det blod på slagträt. När man ska skjuta någon så blir man själv lite blodig av blodstänk från offret. Skotthålen I fiender och dig själv är realistiska och snyggt gjorda.

• Storyn

Storyn är jättebra precis som i de andra spelen, kolla ovan på min sammanfattning av spelet för att se storyn.

• Gameplay

Gameplayen är väldigt kul att spela, de snygga och realistiska effekterna gör spelet ännu roligare, samt AI´n gör också att det blir roligare. Både att spela i "first person" och "third person" är väldigt kul, båda är snyggt gjorda. Det är mycket roligt att man också kan släpa liken, byta kläder, slänga liken utför stup eller räcken, gömma dom i kistor och mycket mer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket coolt, det är faktiskt ett av de roligaste och bästa spelen jag har spelat. Det som är lite dåligt är att man inte riktigt ser ut som den klassiska hitman för att Eidos har bytt grafikmotor. Jag gillar att man kan ha så många olika föremål och vapen som man använder, tex så blev jag väldigt fast till spelet när jag stod i ett rum med "the target" och det står att man ska döda honom så jag tar ett baseballträ som hänger på väggen och tar det och slår käken av honom, riktigt snyggt gjorda detaljer faktiskt, och just vid det tillfället blev jag väldigt fast för spelet.

Betyg till spelet
Grafik: 10 aldrig sett snyggare och mer realistiska händelser i ett spel förut, blodet är realistiskt och allt är bara så snyggt gjort.
Spelkänsla: 10 Man känner verkligen att man speler som en proffesionell lönnmördare. Alla saker man kan göra ger spelet en 10:a i spelkänsla.
Ljud: 9 Det är vacker och bra musik, men ibland kan det vara samma musik hela tiden, men annars är det super!
Hållbarhet: 10 I detta spelet så är det inte så att man spelar ett uppdrag också tänker man: "jaha det var det uppdraget, över till nästa uppdrag" utan man har sån lust att vilja spela alla uppdragen om och om igen!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10