Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Hemligheternas kammare

PC
Harry Potter och Hemligheternas kammare
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    KnowWonder
  • Antal ägare
    685
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 7.8

Speltest av Elle_Hedlund

Inskickad av Elle_Hedlund den 13/12 -05 16:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Harry Potter och hemligheternas kammare går ut på att göra olika utmaningar och samla elevhemspoäng. Utmaningarna går på tid och man ska försöka hitta utmaningsstjärnor för att få mer tid.
Men någon eller något förstenar den ena hogwartseleven efter den andra. Skolan ligger i krisläge. Det enda som håller modet hos lärarna uppe är examensproven i slutet av skolåret. Är det Harrys ärkefiende Draco Malfoy som ligger bakom, eller är det som alla på Hogwarts tror Harry Potter själv?

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det var ett jätteroligt spel. Det var inte bara utmaningar man fick göra hela tiden, utan många småspel också. Spelet hade bra grafik och ljud. När man spelade det kändes det som man själv var Harry. Det var stort både i slottet och ute i parken och det fanns många hemliga gångar och gömställen. Det var bra att det fanns trollkarlskort som man kan samla på och wiggenwelddrycker.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken nio poäng. Det var en superbra spelkänsla och det kändes som man själv var Harry. Ljudet var av världsklass. Hållbarheten var suverän. Det var bra att det fanns många spelomgångar. Så att om man kör fast på någon så kan man hoppa över till en annan, och njuta lika mycket iallafall.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10