Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Fenixorden

PC
Harry Potter och Fenixorden
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 juni 2007
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    112
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/07 -07 12:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Harry potter och fenixorden(harry potter 5) är ett spel som är baserat på filmen och inte på lite ditt och datt som dom andra har varit.. nu förstår man mer om man faktiskt har sett filmen innan.. Det är Harry potters 5:te år på hogwarts och en jobbig tant från ministeriet tar över hogwarts(styr).
Då blir eleverna arga för att hon låter dom inte utöva magi.
Då startar Hermoine, Ron och Harry "Dumbledore's arme" (DA). Då ska du rekrytera medlemmar till den armen och utföra uppgifter åt dom!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var otroligt gemfört med dom andra spelen! Grafiken var sjukt mycket bättre!!
Innan har ju harry potter och dom andra sett ut som små legofigurer som springer omkring men nu ser dom nästan verkliga ut! Spelkänslan är väldigt behaglig och man vill spela dag och natt!(tyvärr så räcker inte spelet till det)
Detta som jag säger nu kan tas antingen positivt eller negativt.. När man gör spelet så mycket efter filmen så måste ju Harry potter slå dom andra när dom duelerar eller så måste han dö. Så vad du än gör så vinner han eller vad du än gör så förlorar han beroende på hur det gick i filmen.. Innan i dom andra spelen har man ju dött och fått börja om från en viss grej!

Betyg till spelet
GRAFIK: Grafiken var som jag sa underbar! Inga klagomål alls!

SPELKÄNSLA: Spelkänslan var otrolig! Men om man vill ha lite mer action så ska man nog inte söka sig till detta spel.. Det blev inte så mycket med voldemort.. Det var mest lungt...

LJUD: Jag tycker att ljudet inte var det bästa men helt okej.. Musiken var mycket bättre lite mer livlig och dramatisk..

HÅLLBARHET: Detta är det som jag stör mig på med dessa spel: DOM TAR SLUT! Därför älskar jag The sims 2! Vissa känner sig kanske nöjda med att ha klarat det men jag vill ju ha mer! Det kan du ta antingen positivt eller negativt! Välj själv!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9