Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo: Combat Evolved

PC
Halo: Combat Evolved
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 oktober 2003
 • Utvecklare
  Gearbox Software
 • Antal ägare
  485
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.6

Speltest av orixeds

Inskickad av orixeds den 18/01 -07 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska döda alla rymdvarelser som kommit ombord på skeppet. När du har gjort det så kommer du till själva halo alltså ringen. Den ligger i rymden och svävar omkrng. Där ska du yttligare döda rymdvarelser och då kan du köra scorpions (pansarvagnar), banchees (flygmaskiner), ghost (spökflygare) och warthog. Det är då ett skjutspel. Man kan köra online och man kan köra uppdrag. Gubben man är heter Master Chief. Du kan göra stunts m.m. Man ska rädda själva Kapten Keys som är ledare på skeppet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett jättebra spel. Det är roligt att spela online och man kan till ex chatta med folk från hela världen när man spelar online. Så jag rekomenderar det! När man spelat det ett tag så blir man duktig. För det är när man är duktig det är som roligast. Men det är också roligt att vara normal. Jag tycker om det. Verkligen!

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är toppen. Man ser bra och inget är hackigt. Man ser verkligen när de andra man har skjutit dör på ett verkligt sätt. Spelkänslan lever man in i! Man tycker att man själv står där och dödar någon. Man kan int gå ifrån spelet om man har börjat. Ljudet är coolt tycker jag. Man hör när man skjuter och sniperskott och fuelrodgunskott är coola att höra på. Det låter på något sätt bäst! Hållbarheten är helt okej!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10