Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo 2

PC
Halo 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  8 juni 2007
 • Utvecklare
  Bungie Software
 • Antal ägare
  59
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 -

Fler fusk

Tips: Blandade tips

Inskickat av Rasmus3 den 02/11 -08 13:55

För att få tre vapen(2 dual wield och en i reserv).

Nu tar vi Tex. Outskirts och du vill ha massor med SMG skott men dom tar slut så ska du göra så här: I början har man en SMG så det är inga problem med det men för att få dom två andra ska du först byta ut Battle Riflen mot Tex. Needler. Sen ska du plocka upp en SMG i vänster hand.
Sen går du fram till en Marine som är vid liv fortfarande och som håller i en SMG och byter ut Needler mot SMGn. Tada!! Notera att du har rejält mycket mer skott än förut. Funkar även med Magnum och Needler. Om du byter vapen ser du att man tar fram den andra SMGn.

Cursed Skull och Blessed Skulls

Sputnik:
Blessed Skull
Gör: Explosioner samt slag blir extremt mycke starkare.
Var den finns: I banan Quarentine Zone på legendary(OBS!! alla banor måste va på legendary)ska du vända dig om pch gå tillbacka in i tunneln. Rakt fram ser man en ramp liknande sak på bergväggen. Följ den till Sputnik.

Iron:
Cursed Skull
Gör:Om du dör får du börja om från hela banan.
Var den finns: Rekomenderar ej denna skalle men för dom som vill ha en utmaning borde ta den. Den finns i banan High Charity i den sista Gravity Liften som tar dig till den där "laser strålen" som man kan gå på till slutet finns den. Håll in knappen du valt till att plcoka upp saker med i vanliga fall "E" i liften och bingo!.

Assassin Skull
Cursed Skull
Gör: ALLA och jag menar ALLA fiender blir osynliga.
Var den finns: Sanctuary. Du ska ta dig till där den första "U-båten" är i ett tempel. När man åker på Gondolan ska man se några torn som står och skjuter en oavbrutet och att det står 1-2 snipers där uppe. När du väl gått in i "huset" ska du titta upp så ser du en öppning. Bomb hoppa eller duck hoppa upp dit. gå ut till tornen och titta till vänster. Bomb hoppa upp ovan för Plasma tornen som sköt dig förut och så ser du på höger sida går det att gå. Ta dig till slutet oav den delen genom Bomb hopp osv så ser du 2 osynliga Elites som håller i varsitt svärd.

Thunderstorm skull
Cursed skull
Gör: Uppgraderar alla Covenants till Ultra nivå(vit kläda).
Var den finns: I banan Cairo station ska du ta dig till gubben som testade din dräkt i början. Döda Elitsen och gå utan för och vänd dig om. Bomba hoppa upp till en avsats där en sop tunna finns. Vält/håll in E för att plocka upp skallen.

Envy Skull
Blessed Skull
Gör: John 117 Master Chief kan använda osynlighet som Arbiter.
Var den finns: Delta halo är ditt mål. Gå till stället där Cortana säger "They are pouring out from the middle". Precis när du kommer till det området säger Cortana "Careful, were coming up on another structure". Du ska hålla dig till Vänster sida så gott det går. Det finns en massa Grunts där så va försiktig Du kommer att se ett block blockera en Ingång, hoppa upp på blocket och bomb hoppa dig upp till en avsats vid sidan sen bomb hoppa upp till stället där 2 Elites som är osynliga och ryter utan att låta av vrede vid skallen.

Grunt Birthday Skull
Blessed Skull
Gör: en fiendes huvud omvandlas till en plasa grenade explosion vid kontakt av skott från Carbine, Battle Rifle och annat dylikt. Mycket effektiv.
Var den finns: På Banan The Arbiter där du får tag i en Banshee ska du flyga neråt. du ser några plattformar där nere. Leta runt under några typ "broar" tills du hittar en ring med ett finger antal Grunts som står och hurrar i mitten av ringen kan du nog gissa vad som igger där Du kan testa ome skallen fungerar genom att fixa Gruntsen med Carbine.

Catch Skull
Blessed Curse Skull
Gör: Elites slungar för det mesta BARA Plamsa grenades hela tiden. Effektivt om man är Arbiter.
Var den finns: På banan Metropolis där man kommer ut ur ett rör till ett ställe där det står snipers och en bil åker runt som stannar vid och mannen i bilen säger"Could use you on the gun Chief" är ditt nästa mål. Plöj hela det stället på snipers. Gå upp på Byggnaden i mitten där du ser en står Båge som kommer ner från några byggnader.parkera en bill framför den(den hala sidan mot bilen/Warthogen) och hoppa upp på den och bomb hoppa upp på bågen. följ den upp och gå åt vänster. Bada Booom! ett kranium till din samling.

Black Eye Skull
Blessed Curse Skull
Gör: Du måste bulta upp skölden genom att slå in ett antal ansikten på fiender istället för att söka skydd. Men du kan bulta upp den tredubbelt.
Var den finns: Great journey. Där Jhnson tjatar på dig att flytta annars får du ett skott som heter duga genom dig bara det att han aldrig träffar. Det stället ska du vara på. Flyg till höger om ingången till ett av byggnadens "torn". Högst upp ligger den.

Blind Skull
Cursed Skull
Gör: Du blir av med ditt HUD(Dinna skott,vapen,granater,siktet och sköld synns inte).
Var den finns: denna är väldigt enkel. I Outskirts ska du hoppa upp på en lampa precis i början och sen bomb hoppa upp till en avsats. Du är nu på taken och kan gå vart du i princip vill. Gå vänster in i en gång så ser du skallen, en hög med Frag grenades och en kikare som kompenserar mot blind heten

I would have ben your daddy skull
Blessed Curse Skull
Gör: Det blir ett slags minispel i en gränd där det kommer en massa Elites och anfaller dig i olika våger.
Var den finns: Outskirts, man måste gå en hel del massa krångliga vägar bland taken. Sök på Youtube.

??????? Skull (Kom ej ihåg namnet så skriv inga dum kommentarer tack.)
Cursed Skull
Gör: Grunts blir en anning effektivare än förut men vet inte riktigt på vilket sätt.
Var den finns: Gravemind. När man kommit ut i en "trägård" ska man kunna ta sig upp på en avsats på höger sida. Tror det var den sista "trägården".

Jet Skull
Blessed skull
Gör: Man kan flyga om man håller in mellanslag.
Var den finns: Detta är bara ett rykte och är inte alls säkert att den existerar(lessen). Underätta mig om om nån hittar den Det sägs att den är på banan High Charity i slutet vid den ben hårda Laser strålen som man kan gå på. Ta dig upp på "strålen" och gå åt motsat håll som du ska åt. hoppar ner så ska du se en bild av Master Cheif som håller i skallen. Ta den. OBS!!! har testat detta men kan inte hitta den så ropa inte hej försen du är över bäcken.

Tips/tricks:

I Delta Halo kan du klara banan utan att ens anströnga dig. I början går du på berget där ett torn står. Gå längs bergvägen och hoppa upp. Sen är det bara att gå.

Stället där du hittar Envy skull i Delta Halo, hoppa ner på en avsats och vänd dig om så ser du en öppning. Där inne ligger det ett antal svärd.

I Outskirts kan du gå genom staden genom att gå på taken.

Oändligt svärd: kör slut på ett svärd på banan Delta Halo, Arbiter och möjligtvis Uprising så kommer du att ha ett oändligt osynligt svärd.

Lycka Till!

Fusket har betyget 9.5 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Rasmus3 den 02/11 -08 14:52
på banan efter har du ett oändligt svärd*

shadow1 den 09/11 -08 17:20
As bra fusk! en 10 x)

firedog den 24/11 -08 12:43
Det där med 3 smg var ju ganska lätt att lista ut själv men skullguiden var riktigt bra!

Lobban007 den 18/11 -10 18:36
det där med "oändligt svärd" fusket, menar du att man har inget svärd kvar men kan slå fienderna iallafall?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.