Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life 2

PC
Half-Life 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2004
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    653
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av HaggisHAcker

Inskickad av HaggisHAcker den 12/05 -08 23:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Gordon Freeman, en doktor som tidigare jobbat på företaget Black Mesa. Innan spelet accepterade du ett uppdrag utav G-Man, en mystisk man som då och då dyker upp i spelet. Du anländer med tåg till City 17 där Combine-organisationen slått läger. Du blir snabbt en del av motståndarrörelsen och ditm mål är att tillsammans med Axyl Vance, en ung tjej vars pappa leder motståndarrörelsen, och Barney, tidigare säkerhetsvakt på Black Mesa och en gammal kamrat till dig. Din förre chef, Wallace Breen, är den som tagit emot Combine-organisationen och har blivit världens ledare. Du måste stoppa honom innan kriget blir alltför stort.

Vad jag tycker om spelet
Spelet, som bygger på bästsäljaren Half-Life, är helt oslagbart! Grafiken är oemotståndlig och du kan spela om det flera gånger innan du tröttnar på det. Det bästa med spelet, förutom grafiken och spelidén, är att det är långt! Det tar inte 24 timmars intensivt spelande att varva det utan 34. Det håller och är alltid lika roligt och spännande.

Betyg till spelet
Karaktärerna, miljön, vapnen och alla föremål och extra detaljer. Bästa grafiken. det är alltifrån Citadeltet till små spikar på lådorna i Dr. Cliners laboratorium. T.o.m tavlorna är välgjorda.

Du får faktiskt en känsla av att vara Gordon. ibland sitter jag själv och pratar med karaktärerna även om de aldrig skulle höra vad jag sa till dem. Du blir nästan en del av spelet...

Du kan på håll höra hur Combine-soldater pratar med civila människor, ljudet av skott, havsbrus och fålgar, allting, precis som om du skulle vara där eller som att det fanns runt omkring dig.

Alla Half-Life-spel håller. Half-Life gjorde det, BlueShift gjorde det och Oppsing Force gjorde det. Och de håller fortfarande. Half-Life 2 klarade jag av för flera år sen och jag spelar det fortfarande trots att jag vet precis vad som kommer att hända men du kommer alltid på ett nytt sätt att klara av svåra fiender. Det håller och håller och håller...

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10