Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life 2

PC
Half-Life 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2004
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    653
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av kazath

Inskickad av kazath den 10/09 -06 18:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Gordon Freeman, mannen som överlevde incidenten i Black Mesa för drygt tio år sen, nedsövd i en djup sömn av den mysteriska G-mannen som du valde att arbeta för. Men nu har du återvänt för att hitta din kära moder jord bli tömd på alla naturella resurser och mänskligheten blivit förslavad av dem mäktiga Combine från yttre rymden som med hjälp av genteknik klonat en armé av människor för att hålla ordning och reda på planeten. du är mänsklighetens sista hopp, mannen med kofoten är tillbaka för att förinta Combine och återinföra fred. med hjälp av sina både nya och gamla vänner ska du störta den onde Dr Wallace Breen och hans armé av klonsoldater en gång för alla.

Detta spel är typiskt FPS (First Person Shooter) med synpunkt ur ögonen. Du kommer att få möta vänner, fiender och utomjordingar som står på ingens sida. Fienden har utvecklat sig genom sina korståg över rymden med högteknologiska vapen och du har en handfull rebeller som du ska leda mot övermakten...

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är det bästa spel jag någonsin har spelat. Inget spel skulle möjligen kunna slå detta spel dem närmaste åren om det inte kom från Valve själv. Spelets nya grafikmotor Source målar upp fantastiska vyér med sin HDR. Människorna man får prata med har fått över 40 olika ansiktsmuskler för att skapa dem mest realistiska ansiktsuttryck, gliringar och munrörelser under dialoger, och inte för att prata om deras fysikmotor. Ta upp saker, kasta dem nerför ett stup medans dem lyder gravitationens lagar i böjdhet, vikt, fragmentering och studshet. Detta spel är högt rekommenderat för alla sanna Gamers. Världens bästa PC-spel med över 50 utnomineringar som "bästa spel" eller "Årets Spel". Tror du att du har sett det allt? Spela detta!

Betyg till spelet
Grafik

Source nya grafikmotor har kommit, Newton, släng dig i väggen. Source är en motor i världsklass och med hjälp av det välberyktade Havox-teamet har man nu skapat den ultimata motorn. gå omkring och skjut en fiende, så detaljfull att du snart kommer bli rädd att polisen kommar och ringer på din dörr. Deras system HDR (High-Dynamic Range) målar upp otroliga utomhusscener åt dig medans du kör längs "Highway 14".


Spelkänsla


Med dem mest trovärdiga och realistiska karaktärer som någonsin skapats på spel, blandat med ett FPS i en förfallen framtidsmiljö med ett dussin vapen till ditt förfogande och en story värd en Oscar så kommer du inte få en lugn stund när du sitter framför datorn eller X-boxet. Pissa på dig när en zombie stiger ur mörkret i Ravenholm eller njut av den lugna tillvaron inne i Elis lab. känn luften fläkta mot när du kör längs "Highway 14" eller undvik polisstyrkan i City 17.allt detta kommer garantera dig en upplevelse som du kommer att få svårt att hitta en likgiltig till.


Ljud


Ljuden är dem bästa jag hört i ett spel någonsin, klanget från metal som åker i golvet eller en träpelare som faller till marken. både ihåliga ljud och genomträngande ljud finns med i detta spel.men dock kommer en liten varning. När man spelar spelet så kan man uppleva ljudbuggar av något slag som gör att ljudet stänger av sig själv eller att det låter som om man skrapar metal mot något annat material som får dem flesta att famla efter skruvmejseln för att titta in i datorn och försäkra sig om att inte ljudkortet brinner. Annars är detta en obligation som dyker upp bara på vissa datorer och du bör ändå köpa spelet.


Hållbarhet

ej recenserat

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10