Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life 2

PC
Half-Life 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2004
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    653
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av Wischkaemper

Inskickad av Wischkaemper den 17/12 -05 07:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är uppföljaren till Half Life (logiskt nog). Du är Gordon Freeman. Du befinner dig i City Seventeen. Världen ser förfallen ut efter vad som hände vid Black Mesa. Man kan se att polisen verkar trakassera folket. Man kan tänkas undra vad som har hänt. En tyrann som kallas Dr Breen har makten över folket. Han pratar som om han bara vill folkets bästa. Ändå kan man se hur CP (Civil Protection, Civil Försvaret) verkar plåga folket. Det är meningen att du ska försöka ställa saker till rätta igen.
Du använder dig utav WASD för att styra din karaktär, W är uppåt, A är vänster, S är bakåt, D är åt höger. Du använder dig av musen för att kolla runt i spelet, vänster musknapp för att skjuta med ditt vapen, för att slänga något, eller för att dunka med din kofot som du får ganska tidigt i spelet. Det är ganska mycket blod i detta spel, ganska äckliga zombier och utomjordingar om du tar dig en närmare titt. Du måste kunna ha ganska bra kontroll på din omgivning, i många delar av spelet måste du ta nytta av föremål i din omgivning för att kunna komma vidare i spelet. Detta spel kräver både hjärna och bra sikte.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var rätt kul. Det finns en kul grej, Zero Point Gravity Gun, med den så kan du plocka upp föremål, och sedan skjuta iväg dem väldigt långt. Eller plocka upp saker och slänga dem på dina fiender. Det finns små gasbehållare, om du plockar upp dessa med din Gravity Gun och skjuter iväg den på dina fiender så kommer dem börja brinna, förutsatt att det är en organisk varelse, och att den inte är på tok för stor. Detta är en ganska kul sak med spelet.
Spelet är nästan för lätt på easy, är du mycket van vid Half Life så kan du nästan välja den svåraste eller näst svåraste svårighets graden med en gång.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var riktigt bra, men det var lite småtråkigt att nästan alla Zombier på vissa ställen i spelet var rätt identiska grafiken får 9/10

Spelkänsla: Ganska bra spelkänsla, lätta kontroller et cetera. 7/10

Ljud: Någorlunda bra ljud. Men ganska dåliga ljud när oljetunnor, granater osv. exploderar.

Hållbarhet: Man kan välja mellan att antingen klara av spelet så fort som möjligt, eller att stanna lite här och där och *leka*, det finns en hel del möjligheter i det här spelet som du lär märka ganska tidigt, Huruvida man tröttnar på spelet fort eller ej har en hel del att göra med hur fantasifull man är.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8