Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life 2

PC
Half-Life 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2004
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    653
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av kralun

Inskickad av kralun den 22/10 -05 13:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att man är på ett tåg som är på väg till en stad som heter City17. Den är styrd av combines. Man skickas till ett förhörsrum men personen som ska förhöra Gordon är i själva värket Barney en gammal kompis från Black Mesa (Gordon jobbade där) Barney hjälper Gordon ut ur förhörs rummet och säger att han ska försöka ta sig till en doktor (också från black mesa) för att kunna teleportera sig till rebellernas högkvarter och sen förtsätter spelet med en rad roliga grejer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är av 100% världsklass. Jag tycker allt är så bra som monstren som har hög Aritificicall Intelligince (AI). Spelet måste va det absolut bästa first-person shooter spel någonsin allt är bra som spelkänslan, grafiken, ljudet och hållbarheten. Det finns nog inget first-person shooter spel som är bättre.

Betyg till spelet
Grafik: jag tycker Half-Life 2 har den absolut bästa grafikmotorn som jag har sett i hela mitt liv, det är coolt at om man tillexempel plockar upp en flaska så kan man kasta iväg den och inte på tal om skuggorna som kommer av monster, människor, combines och maskiner
Spelkänsla: Half-Life 2 har en enormt bra spelkänsla. Man kan till exempel tro att man är gubben som springer om kring inne i skärmen.
Ljud: ljudet är väldigt bra kommer inte på något att skriva om ljudet.
Hållbarhet: Half-Life 2 är ett spel som när man har klarat ut bara måste spela igen och igen. Det visar på en väldigt bra hållbarhet.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10