Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av Oboy3

Inskickad av Oboy3 den 21/06 -10 09:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska göra en gubbe med lösenord och användarnamn sedan kan man göra rum chatta med kompisar göra egna rum och köpa saker med riktiga pengar med antingen mobil eller genom banken. Man kan få pixelmöbler gratis men det är inga bra och det finns bara några olika. Man blir lätt beroenda av att spela och en del gör inget annat än spela det om dagarna men man tröttnar till slut på online spelet.

Vad jag tycker om spelet
Spelet gör så man lätt blir beroende och missar mycket i det värkliga livet man kan också spendera mycket med onödiga pengar på det som man senare ångrar och det är många som försöker lura än på möbler och lösenord genom virus eller hyckleri. Men tack vare av moderatorna blir det bättre och bättre med att stoppa hyckleri på habbo.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men lite dåligt ritat om man tänker på det men det kan inte bli så mycket bättre eftersom allt är pixlat.

Spelkänslan är dålig.

Det är inte mycket ljud på det men en sort av möbel kan spela musik och ljudet på den möblen är bra men härmig.

Hållbarheten är bra eftersom inget sparas på datorn utan online så man kan spela på alla datorer men när man blivit lurad på möbler är allt tråkigt.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 3 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 2