Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/07 -06 13:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Habbo är enkelt: Skaffa vänner, och framförallt: Skaffa popularitet. Du skapar en liten gubbe, som du kan byta kläder, frisyr m.m. på. Sedan går du omkring på Habbo Hotels olika rum för att skaffa vänner genom att prata och dansa.
Du kan också skapa ett eget hotelrum, där du bjuder in vänner m.m. Men för att sätt in möbler i rummet behöver du habbomynt. Habbomynt är Habbos pengar, men för att få habbomynt måste du köpa dem för riktiga kronor!
Alltså; För att bli populär borde du ha ett rum med möbler i, och det kostar pengar, och vill man slösa sina egna pengar på det?? Inte jag i alla fall...

Vad jag tycker om spelet
Habbo är en ganska kul sida, det är kul att träffa andra människor, men inte på det sättet. Du vet inte om den shyssta Kent verkligen är Kent. Man måste vara väldigt försiktig. Det är tråkigt att det kostar pengar att köpa möbler, för det finns inte så mycket att göra mer än att snacka. För du kan lika gärna skaffa vänner på en sida som har ett annat syfte, som här, på Fuska.

Betyg till spelet
Grafiken är väl bra, för du kan trts allt styra din gubbe vart du vill, men inte så mycket mer...
Spelkänslan är INTE bra. I början kan det låta riktigt spännande, men efter ett tag undrar man vad vitsen med sidan är...
Ljudet är det sämsta. Det endaljudet som överhuvudtaget finns är det entoniga pipet som kommer när du fått ett meddelande.
Hållbarheten är int heller bra. Jag lova

Totalbetyg: 2.3 Ljud: 1 Grafik: 4 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 2