Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Habbo

PC
Habbo
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    Augusti 2000
  • Utvecklare
    Sulake Corporation
  • Antal ägare
    842
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 5.4

Speltest av Mackan00

Inskickad av Mackan00 den 21/06 -05 15:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Habbo Hotel är ett spel där man ska gå runt på ett hotel. Man kan köpa möbler genom pengar som man kan få ifrån av en slags kod. (Titta på Hemsidan). Och man kan snacka och vara med varann. Och man kan köpa vissa saker som kylar och små Mini Barer. Man kan ta snacks och läsk där ifrån. Man kan dansa och vinka på spelet, man ser att det står det när man trycker på sig själv. Desto rikare man är, desto roligare!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att man kan inte göra så speciellt mycket att göra, bara ta läsk och sånt i kyler och mini barer, åka på några slags rull-grejer som kallas för (Roller) o.s.v. Man kan ha kamera (Kostar pengar). Dem kan man ta kort med. När man köper en kod från mobilen (Titta på Hemsidan) kostar det 15 kronor på mobilen! Sedan får man en kod, och den ska man skriva in på ett ställe, när man har gjort det kommer dem in på en (börs) och amn får BARA 6 mynt! (Ganska lite faktist) .. Men det är kul!

Betyg till spelet
Grafik = 4
För att den fick 4 : Det är för att Grafiken är ingen speciell, den är som en vanlig grafik. Det är bara vänliga färger. Ibland laggar det till ibland!
Spelkänsla = 3
För att den fick 3 :
Man gör ju inget speciellt på spelet. Man går ju bara runt, ingen direkt jätte spelkänsla.
Ljud = 2
För att den fick 1 : Det är inga ljud alls. Den borde få en 0.
Men det går inte att ge, ljud borde finnas!
Hållbarhet = 10
För att den fick 10 : Ibland laggar det (Stannar till). Och det är det som är LITE dåligt. Men det är inget spel som man stoppar in som en skiva så, den får en 9! Det är ett hållbart spel!
MvH Mackan00.. Heter på Habbo: :::ROCK:::

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 1 Grafik: 4 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 3