Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero III: Legends of Rock

PC
Guitar Hero III: Legends of Rock
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Aspyr, Activision
  • Antal ägare
    40
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.3

Speltest av little_man

Inskickad av little_man den 07/05 -08 23:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Börja som ett okänt band, och sluta som en rocklegend!
Guitar Hero 3 ger dig tillgång att spela nya och gamla rocklåtar. Allt från Rolling Stones till Disturbed går att spela. Med liten gitarr med en enda sträng och fem olika små knappar du ska spela på när de kommer fram vid skärmen. Du måste klara minst tre av alla fem olika låtar som går att välja under varje level. Sedan får du spela mot en gitarrspelare en spela en så kallad "Encore" låt. En av dessa kan vara exempel Slash från Guns N' Roses eller

När du spelar kommer du få spela i lite olika miljöer: Först spelar du på en liten gård. Efter det kommer du få spela på en bar, sedan gör du en video, spelar en konsert i Eroupa, spelning i ett fängelse och en hel del annat ;D.
Totalt finns det 45 låtar du får spela, inklusive ett par bonuslåtar som går att köpa i en lite affär där det också går att köpa nya gitarrer och gubbar att spela med.

Vad jag tycker om spelet
Lite häftigt att spela med en gitarr faktist. Kul spel som rekommenderas även om det är lite dyrt att köpa både spelet och en gitarr.
Dock tycker jag grafiken är ett stort minus, inte alls snygg. Men den har lite Sly-känsla i det hela. Lite onormal men ändå ganska cool alltså.
Desto bättre är det att kunna spela med en gitarr istället för t. ex tangentbordet. Riktigt häftig känsla som får en att suga sig in i spelet =).

Kul spel som rekomenderas!

Betyg till spelet
Grafik: Som sagt, ful och inte så välgjord precis. Dock har den denna Sly-känslan i grafiken som är cool. 6/10.

Spelkänsla: Såklart är det häftigt att spela med gitarr och det kan hända att man värkligen hänger med i låtarna! 10/10

Ljud: Så bra som ett ljud ska vara, om inte bättre. Missar man en not så hör man att det blir fel. Publiken reagerar på hur bra du är... Och allt är gelt prefekt. 10/10.

Hållbarhet: Ger den 9/10, har inte tröttnat än. Men efter ett tag blir det ganska långtråkigt att bara välja mellan 45 låtar. Kanske, kanske inte. 9/10.

//Lillman.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10