Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guild Wars: Factions

PC
Guild Wars: Factions
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    Maj 2006
  • Utvecklare
    NCSoft
  • Antal ägare
    117
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Speltest av mt056

Inskickad av mt056 den 30/12 -06 16:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska döda den onda anden av Shiro Tagachi. Han har blivit besegrad av en kvinna vid namn Vizu för 200 år sen. Men nu har han kommit tillbaka. Som en ande. Och nu är det upp till dig att besegra honom för sista gången. Men så enkelt är det inte. Han har ett slags gift som han använder för att förgifta folk.
Han kan också skapa monster av folk. Dom är lite svårare att döda. Och sen går man upp i LVL. Det dåliga är att man bara kan gå upp i LVL 20. När man gått upp i LVL kan man uppgradera sin styrka och lite annat. Det beror på vad man är för typ. Det finns: Warrior, Ranger, Monk, Necromancer, Mesmer, Elementalist, Assassin och Ritualist. Och för att gå upp i LVL måste man få XP/poäng.

Som man får om man antingen: Dödar fiender(det får man inte så mycket XP för. Eller kan du prata med folk som hat ett utropnings täcken över huvudet. Att dom har det betyder att dom har ett uppdrag till dig. Dom uppdragen kallas quests. Det kan man få mycket XP för. Och då kan man även få Gold/Guld.
Det kan man använda för att köpa saker. Eller kan man Smida ett vapen hos en vapen smed. Fast då behöver vapen smeden speciela föremål/iems att sida vapnet av. Items och gold kan fiender tappa när man dödar dom. Sen finns det Större uppdrag/misions Ssom man måste klara för att komma vidare.
Dom är som banor. Dom är rätt svåra.
Och spelet är ett rollspel. Och man kan spela med folk från hela världen. Man kan bara spela över internet. Så det är rätt bra att ha bredband. Sen finns det olika städer som man kommer till ibland. Det är bara där man kan se dom andra spelarna. Dom städerna kallas: Towns det är större städer som man bara kommer till ibland(jag har bara kommit till 2 Towns). Sen finns det outposts. Mindre städer(mycket mindre städer). Sen är det det sista: Exblorable area.
Det är bara där man kan möta fiender. Fiender har också LVL fast dom brukar inte ha så hög LVL i början av spelet. Fast det har inte du heller. Man börjar på LVL 1. Fast det hade ni nog förstått ändå.Och när man är i Towns/Outposts kan man bjuda in andra spelare till sitt/sin party/grupp. Om man inte vill ha andra spelre kan man ta Heanchies/Datastyrda spelare. Dom är väldigt bra dom också. Det var nog allt. OBS!!! spelet är mycket Engeska så man ska helst kunna Engelska. För om man har någon från ett annat land med i sitt party måste man prata Engelska. Det var allt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är superkul. Det finns så mycket att utforska. Jag har bara utforskat ungefär 10% av spelet och jag har kommit till fjärde missionet (man kommer inte till missions så ofta). Så det är mycket kvar att utforska för mig. Jag gillar inte att man bara kan gå upp i LVL 20. Jag tycker man ska få gå upp i minst LVL 30 eller något. Hoppas man kan det i det nya spelet som snart ska komma ut: Guild Wars - Nightfall. Det bara måste man ha om man är ett guild wars fan. Det var allt.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken ska få en 5:a men en 3:a för att det är så fina landskap. Annars är grafiken inte så bra.

Spelkänslan får en 10:a för det känns som att man verkligen är inne i spelet när man spelar det.

Ljudet får en 6:a för att det inte är så mycket ljud. Och när det är ljud är det inte så bra ljud. Hållbarheten får en 10:a för att det är super hållbart. Det var allt. Ha en bra dag

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10