Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guild Wars: Factions

PC
Guild Wars: Factions
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    Maj 2006
  • Utvecklare
    NCSoft
  • Antal ägare
    117
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fimpen1998 den 20/04 -10 18:19

Jag hade tänkt att berätta lite om den nya Factions-figuren Assassin för er.
Det finns en guide inne på Guild Wars Nightfall, om vad dom nya klasserna kan göra som t.ex. att ritualister kan kalla upp spökmedhjälpare, men jag tänkte berätta vad du som person kan göra för att bli en bättre Assassin:

Assassin:
Här gäller det att vara snabb i fingrarna. Det finns 2 sätt att vara en lyckad Assassin. En är att du samlar på dig många olika förgiftningsförmågor + dash och shadow step (jag menar attacken när du teleporterar dig fram till fienden och får liv). Du ska börja med att "shadow steppa" till din fiende. Sen ska du få in alla dina förgiftningar i han, hon, den eller det.

Som vi alla vet tar Assassins lätt skada så du är förmodlingen svag efter det. Då ska du använda dash och springa därifrån. När dina förgiftningar har lättat ska du shadow steppa till din fiende och upprepa metoden.

Sätt 2: Detta sätt fungerar bäst med en munkmedhjälpare. Du samlar på dig dom bästa comboattackerna du kan hitta och bara bomba fienden med damage. Du får också hoppas att munken är 1337 och inte noob för annars kan du få problem.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.