Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuild Wars

PC
Guild Wars
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  28 april 2005
 • Utvecklare
  Pan vision
 • Antal ägare
  217
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.6

Speltest av Nemesis

Inskickad av Nemesis den 07/07 -05 21:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar i Ascalon, ett människorike som blir anfallet av the Charr, ser typ ut som taurons i WoW.Man kommer dit och man ska då bli deras hjälte som ska hjälpa dom mot Charr. Efter det så kör man uppdrag som handlar om att man ska rädda Ascalon.Man färdas runt i deras värld och slåss mot alaa möjliga monster. Och till slut bildar amn en guild som senare kämpar mot andra guilds. När man har vunnit den turneringen så får man en märke typ som man kan byta mot en ö som då blir guildens högkvarter.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var jättebra, men som dom skrivit i alla andra tester ett minus för löven, gräset och att munnarna inte rör sig när dom pratar.Annars så är det helt fantastisk grafik, vattnet, personerna, i princip allt. Sen då att det är en enorm värld som man kan röra sig i är bra men dom har satt så mycket bergsväggar så även om det ser enormt ut så är det inte så enormt.

Betyg till spelet
Grafik: Ja det är ju mycket bättre grafik än WoW och istället för en animerad värld så har dom försökt göra den så verklighetstrogen som möjligt.

Spelkänsla: MVG, man tycker att man har oändligt med saker man kan göra.

Ljud: Inte lika bra men dock VG, det stora minuset är ju att dom inte rör munnarna när dom pratar.

Hållbarhet: Mycket bra, istället för att lägga av när man nått maxlevel så har man fortfarande en guild som man kan kriga med, istället för och lägga av för att man slaktar allt.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10