Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av 96vika

Inskickad av 96vika den 22/09 -09 06:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Grand Theft Auto: San Andreas är det sjätte spelet i Grand Theft Auto-serien som är en av värdens mest sålda spelserie. Spelet är utvecklat av Rockstar North.

San Andreas är en stat i USA i spelet. I staten så finns det 3 städer med landsbygd mellan. Grand Theft Auto: San Andreas har fått inspiration av Nevada-öknen och Kalifornien. Miljöerna är väldigt lika som i de riktiga Kalifornien. De tre städerna i spelet är Los Santos, San Fierro och Las Venturas.

Handling:
Huvudpersonen i spelet är CJ (Carl Jonsson) som för fem år sedan flyttade till Liberty City. Några år senaste när CJ kommer tillbaka till San Andreas så visar det sig att hans mamma har blivit mördad utanför deras hus, och hans gamla gäng har splittrats. Han måste nu hämnas på sin mammas mördare och bygga upp hans gäng igen. Han måste göra olika uppdrag av olika personer i spelet som att t. ex., döda någon eller göra något race. Efter en tid så kommer han till de andra städerna på kartan för att göra uppdrag där. När spelet är slut så har du hämnats på din mammas mördare och ditt gäng är tillbaka.

I spelet så finns det även poliser som kommer om du snor en bil eller skjuter någon. Du kan få högst 6 polisstjärnor efter dig. Vid 3 så kommer helikopter, vid 4 så kommer SWAT, vid 5 så kommer FBI och vid 6 så kommer Militären.

Du kan också få flickvänner i spelet och dem är Denise Robinson, Millie Perkins, Michelle Cannes, Helena Wankstein, Barbara Schternvart, Katie Zhan.

Vad jag tycker om spelet
Bra med spelet:
Jag tyckte det var bra att den var en stor karta som man kunde spela på och att man kunde göra många saker. Det var också roligt att bli jagad av polisen.

Dåligt med spelet.
Väldigt många buggar som var väldigt störigt. Några för svåra uppdrag och spelet hackade ibland, Men ändå ett helt okej spel.

Betyg till spelet
Grafik: 8/10
Bra grafik med detaljer och bra gjord.

Ljud: 9/10
Det var roligt att det var radio i bilen och allt annat ljud var verkligt.

Spelkänsla: 7/10
Ljudet gjorde att det kändes verkligt. Grafiken var animerad som gjorde spelkänslan sämre.

Hållbarhet: 10/10
GTA: SA är ett spel som man inte kan sluta spela, man vill bara komma längre och längre.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5