Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/09 -09 14:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med en karaktär som heter Carl Jonsson. Han har ett gäng som har färgen grön. Man ska följa de andra i gänget. De dödar och bråkar med andra gäng som finns på olika ställen. Han har en syster och en bror, där hans bror heter Sweet. Man kan tjuva bilar, båtar, flygplan och tåg. Om man dödar en människa så kan man ta hans pengar. Med pengarna kan du köpa vapen, kläder och tatuera dig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ganska roligt och den har bra grafik som inte så många spel brukar ha. Spelet blir lite svår om man inte använder fusk. Spelet är ganska svårt för att ganska många kommer efter dig t.ex poliser, gängar och människor man rånar. Men jag tycker att GTA: San Andreas är inte som lik de andra GTA-spelen.

Betyg till spelet
Jag menar att spelet är ganska så roligt och den har bra grafik. Spelet har svåra utmanande ställen som man måste tänka. Om man gillar sådana spel så är GTA: San Andreas ett bra spel som är begränsat över 18 år. Spelkänslan är ganska så bra jämfört mot andra spel. Spelet är ett spel där du kan simma och springa vart du vill. Jag tycker att du borde spela GTA San Andreas.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9