Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Resistance

Inskickad av Resistance den 05/07 -09 16:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Carl "CJ" Johnson. Du har kommit till Los Santos för att närvara vid din mors begravning. Du ska samtidigt försöka få din respekt inom ditt gäng ”Grove Street”. Du ska också försöka ta över Los Santos från Ballas, Varios Los Aztecas, Los Santos Vagos, Nang Boys, San Fierro Rifa och Maffia och du kan gå runt i Los Santos, Los Venturas och San Fierro. Du ska under mer än 200 olika uppdrag visa att Grove Street sprider terror och att man icke skall leka med dom.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är bra. Det är verklighetsbaserat eftersom det finns gäng som gör sådana saker i verkligheten. Man kan verkligen vara på en stor yta och göra många olika saker, därför tar det inte slut så lätt. Man kan göra saker som inte är uppdrag. Tillexempel så kan du gå på gym, gå i Bil, Flyg, Cykel- och Båtskolor, Street Races, dolda utmaningar och massor med annat.

Betyg till spelet
Grafik 7/10: Grafiken är bra för att varit gjord 2003. Det är något som stärker spelkänslan otroligt mycket.
Spelkänsla 8/10: Skulle kunna ge det en 9 på grund av grafiken, men ljudet sänker det.
Ljud 6/10: Det är okej, men det är rätt så mycket svordomar och "dirty" snack vilket inte är bra för små barn. Men det är realistiskt annars.
Hållbarhet 10/10: Det är stor yta, många uppdrag, gym, små uppdrag, frisör, tatuerare, klädbutiker, mataffärer. Ja, man kan aldrig tröttna.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8