Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av King_F_R_C

Inskickad av King_F_R_C den 29/01 -09 21:12

Handling / story / vad man gör i spelet
För fem år sen rymde Carl "CJ" Johnson från pressen av hans liv i Los Santos, San Andreas. En stad som hotade sig själv att falla isär med gäng problem och droger. Där miljonärer och filmstjärnor gjorde allt för att hålla sig undan langare och gäng.

Nu, är det de tidiga -90 talet. Carl har kommit tillbaka hem. Hans mor har blivit mördad, hans familj har fallit ifrån varan och hans barndomsvänner är alla en hjälp mot en förstörelse. På hans väg hem stötter han på några gamla poliser som anklagar honom för mord på en polis.

CJ är tvingad att ta en resa som tar han över hela staten San Andreas, för att rädda hans familj och ta kontroll på gatorna.

Välkommen till San Andreas.

Vad jag tycker om spelet
GTA San Andreas är ett av de bästa spel att få tag på. Det är otroligt detaljerat och det finns mycket att göra i San Andreas. Det är inte det bästa som finns med det är ett jättebra spel och jag njuter verkligen när jag spelar. Jag gillar den stora helheten i San Andreas och att det finns tre stor städer (Los Santos, San Fierro, Las Venturas). Det finns denna frihet som inte finns i GTA IV och det finns mer att göra än i GTA Vice City. GTA SA kommer alltid vara ett av mina favoritspel. Både till PS2, Xbox och PC.

Betyg till spelet
Grafiken är inte den bästa men inte långt ifrån det. Det är riktigt bra grafik för att vara från 2004-2005 och det är verkligen en maffig känsla att verkligen känna att man står utan för ett casino i LV.

Spelkänslan är också jättebra. Det känns att man spelar är allt jag kan säga.

Ljudet är fantastiskt. Man hör om det är en AK-47 man skjuter med.

Hållbarheten är stor. Till PS2 räckte det tills jag köpte GTA IV. Jag antar att detta PC spel kommer tillsammans med GTA IV (till X360) att räcka till nästa GTA spel.

+ Jättebra spel, bättre grafik än på PS2 och Xbox.
- Glitchar, inte det nyaste.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9