Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 04/05 -08 08:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att huvudpersonen CJ anländer till San Andreas efter att ha varit i Liberty City i 5 år. Anledningen till att han åkte hem till San Andreas igen var att han fått reda på att hans mamma dött. Dom första han möter är ett gäng poliser som han känner igen. Dom tar några av hans pengar och säger att dom ska hålla ett öga på honom.


Efter det så får du börja spela. Det första du ska göra är att besöka ditt gamla hem. När du går in i huset så hittar CJ ett foto på sin döda mamma och börjar tänka tillbaka alla bra stunder dom haft. Det dröjer inte länge förrän han avbryts av hans gamla polare Big Smoke. Dom åker till kyrkogården men märker att dom kommit försent till begravningen. Där möter CJ Hans syster, en annan polare och hans brorsa Sweet som är ganska sur för att CJ kom försent.


När dom går därifrån så hittar ett gäng dom och börjar skjuta. Det gäller för dig att cykla hem så snabbt som möjligt. San Andreas är ganska likt dom andra. Det är roliga uppdrag och man får köra bilar och skjuta som valigt. Skillnaden i detta är att det är en mycket större stad än tidigare. Detta är en klar uppmuntring till dom som bara vill springa runt och skjuta och köra flygplan och sånt.


Spelet är också lagom svårt men ändå ett klart köp för alla som gillade dom tidigare spelen. Om inte så tycker jag att ni ska prova detta ändå.

Vad jag tycker om spelet
Jag har inte gillat GTA serien så mycket innan fram tills nu. Detta är en helt annan sak från dom förra spelen och man tröttnar aldrig. Eftersom det är så stort utrymme att röra sig med så får man mycket frihet. I detta spel så kan man ju också köpa kläder, tatuera sig, äta mat, gå till frisören och mycket mycket mer. Spelkaraktären CJ är också väldigt cool att spela med. En annan sak i spelet är också att det finns en mätare där det står hur mycket egenskaper du har så som respekt, uthållighet, lungkapacitet och mycket mer.

Betyg till spelet
Grafiken får en tia. Lugnt ett av dom bästa spelen till PC vad det gäller grafiken.

Spelkänslan får en sexa. Visserligen är det bra story och så men det mesta man ska göra är att skjuta massa folk hela tiden.

Ljudet får en nia. Grymt ljud bara att musiken kanske inte är den bästa men det är ju trots allt 90-tal.

Hållbarheten får en tia. Man tröttnar aldrig och hittar bara nya saker hela tiden. Ett spel som man nog aldrig kommer lämna bakom sig. Ett spel för alla helt enkelt.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 6