Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av _Reflexx_

Inskickad av _Reflexx_ den 23/02 -06 18:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man skall göra uppdrag.Man kan åka bil, båt motorcykel, Cykel, flygplan, ja, dom flesta fordona man kan åka på riktigt.
Man spelar som CJ. Och man har många medhjälpare som:Ryder, Big smoke, Sweet. Och det finns 678 st uppdrag exact.3 st olika "övar" och 1 buggö.
Det är inte firstperson mod. Man spelar i ett gäng ganstrar som gör massa knasiga saker tillsammans. Man kan åka till finkan också.Om man gjort något dumt. (0.o).Det är ett svårt spel och man behöver väldigt mycket tålamod för att orka klara hela spelet. Sen finns det tusentals extra uppdrag som man kan pyssla med om man inte orkar/sitter fast på något annat uppdrag. Och det kommer mycket blod. Väldigt överdrivet mycket blod. Spelet är från 18 år. Släpptes år 2004 ,

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var riktigt roligt. Och det tar cirka 15-19 veckor att klara det. (3-4 timmar varje dag) . Så det är ganska mycket och stort spel. Men jag tycker dock det är dåligt att det sprutar ut jätte mycket blod om man skjuter någon etc.. Det var ett - , Men grafiken är ju sådär. Man kan spela med den, men det är inte världsklass på grafiken. Men det duger.Uppdragen var ibland lite för lätta och ibland lite för svåra. En bra blandning.

Betyg till spelet
Grafik:Det var sådär. Gillar somsagt inte det med blodet. Är helt enkelt för mycket. Dom kunde ha minskat lite på
blodet.Annars gillar jag grafiken. Den är trevlig.Men det finns vissa grafikbuggar. Som att man kan gå igenom med armen igenom en vägg.

Spelkänsla:Inte så bra. Jag skulle nog kunna sommna till det. Det är absolut inte det bästa att sitta och kolla på när någon annan spelar. Det är mycket utrråkande.Men man är inne i spelet ibland..Och.. Ibland inte ;) Dom kunde ha gjort lite mera saker på spelet.

Ljud:Sådär det med. Man blir lite trött. Det är som en bandspelare som spelar upp varje ord någon gubbe/kvinna säger. var 5:e minut ungefär. Så det kan bli jobbigt.

Hållbarhet:Mycket bra. Spelet tar aaaaldrig slut. Så : Ha tålamod :) Men uppdragen är inte så svåra.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 4