Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av EmU

Inskickad av EmU den 25/08 -05 19:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Karaktären heter Carl Johnson och fem år tidigare än spelet här spelet utspelar sig så har han flytt från sin hemstad Los Santos, San Andreas. Los Santos är en av tre öar som San Andreas består av. Han flydde efter att sin bror blivit dödad av ett annat gäng, han kom tillbaka för att begrava sin mamma som också blivit dödad. När han kom tillbaka till Grove Street (som också är namnet på gänget) så kalla alla en för "Busta". Det börjar med att göra några små uppdrag och "irritera" rival gänget "Ballas".
Men man börjar att gottgöra att man stack med att hjälpa dom gamla kompisarna. det första som händer är att stadens polis Tenpenny kommer och varnar honom för att ställa till med bråk (även om han inte är en förebild)

Vad Man Gör: Ett mycket våldsamt spel med mycket svordomar som istort sätt går ut på att bryta mot alla regler, vilket innebär: Mörda, Stjäla, Hota, Sno Bilar, Döda poliser. Allt våldsamt du kan tänka dig helt enkelt. Även om Rockstar North (skaparen) har satt en 18-års gräns som jag tycker är för hög så tycker jag det borde vara 15+ för att spela detta (för att dom som är femton är oftast vana vid det här).

Vad jag tycker om spelet
Ett mycket bra spel som är ensam i sitt slag och som bara kommer att överträffas av en uppföljare i detta slag. Mycket bättre en Vice City (tidigare spel). En värdig uppföljare till GTA serien. skoj med en massa olika modeller på bilar, motorcycklar, helikoptrar, plan, moppar, cycklar, båtar m.m. men det är jätte skoj att kunna ta en bärgningsbil och ta upp bilar med en krok där bak och köra i väg med den. finns också MONSTER TRUCK, traktor, jetpack, skördetröska m.m

Att ha stats (cilket gör att man måste träna på att köra bil/moppe/cyckel/skjuta med pistol och allt annat) är jätte bra ända tills man börjar om med spelet

Att tvinga en till att flyga (jag hatar att flyga på gta serien) är synd men om man inte har nånting i mot det så är det ju inget problem

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra men om man jämför med sådana spel Som Half-Life 2, Counter-Strike Source så ligger den i lä men grafiken gör inte så stor skillnad.

Spelkänslan är ko med dom bra filmerna innan uppdrag höjer det, men man känner sig som om man var Carl när han pratar med sin bror och kompisar, det känns som om man var med i gänget.

Ljudet är en 8 pågrund av att det finns en massa roliga radiokanaler när man kör bil och sånt (men bara en 8 för att det inte finns heavy metal, bara vanlig rock, country, hiphop, reggae och en massa annat)

Hållbarheten är låg om man jämför med dom andra för att jag tror att den kommer at bli utklassad om/när det kommer en uppföljare och för att det är så tråkigt att börja om pågrund av statsen. för då kan han ju inte ens cyckla ordentligt =(

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9