Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av PLaya

Inskickad av PLaya den 25/08 -05 10:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Carl (CJ) Johnson som kommer hem till san andreas los santos efter 5 år i liberty city. När han kommer dit får han reda på att hans mor har blivit mördad och hans gamla områden har blivit övertaget av andra skumisar o gäng och desutom anklagas han till att ha dödtat en polis. nu måste han få tillbaks sina gamla områden, rentvå sitt namn och få reda på vem som dödade hans mamma.

Vad jag tycker om spelet
rolig och intresant story men precis som alla andra gta aldelsess för kort hehe ;) rolig bilkörning ganska coolt när man har gängmedlemmar i bilen när dom sjuter out genom bilrutorna och framför allt när man själv får slipper köra bil och få sjuta på motståndarna. Har även hört att det ska finnas vissa roliga saker som leatherface spöktaxi utan förare mm.

Betyg till spelet
Grafiken kunde gjorts betydligt bättre ljudet e ganska ok hållbarheten o spelkänsla får en klar 10 har kört alla gta spelen sen dom kom ut har fortfarande inte tröttnat på dom förutom gta 1 2 och london... har inte så mkt mer att säga om Gta San Andreas mer än att det är ett asroligt spel som är värt att köpa. Det som är bra med Gta är att man inte behöver göra alla uppdrageni en följd som i de flesta andra spel som finns så mellan uppdragen kan man köra lite taxi, släcka bränder, rädda mäniskor, fånga skurkar och mycke mycke mer..

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10