Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/06 -05 00:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att utföra uppdrag, som dyker upp här och där i de stora städerna, så bra som möjligt, vilket ger dig ännu fler möjligheter, mer pengar, mer respekt etc. etc. Är ungefär som ett roll- spel som utspelar sig mer i nutiden. Mycket möjligheter gör stor frihet, vilket gör att spel blir mycket roligare och håller längre.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt bra i övrigt. Grafiken är inte särskild bra, inte ljudet heller, men när man väl ser alla möjligheter och hur stort allt är glömmer man nästan bort grafiken och ljudet (allt det visuella) och vänjer sig vid det. Eftersom jag själv, personligen, tycker om spel där det finns mycket möjligheter och stor frihet så är det här ett rätt speciellt fel för mig. De som gillar att skjuta, köra fordon (alla möjliga fordon), uppleva en bra och lång story och helt enkelt uppleva action är ett perfekt spel för den personen. Ett spel för alla helt enkelt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är inte förbättrad särskild mycket, men vissa detaljer etc. har förbättrats, men gör inte grafiken mycket bättre. Som sagt, man vänjer sig.

Ljud: Ljudet är inte heller särskild bra. Ljud- buggar kan även inträffa (men enligt vissa rykten kommer en patch snart som fixar ljudet) som är störande. Men man vänjer sig vid den med.

Spelkänsla: Känslan är ju otroligt bra, eftersom de har lagt till mycket upplevelser och action. På grund av den stora friheten gör att spelet blir mer verkligt och man har mer känsla för spelet.

Hållbarhet: Spelet håller sig rätt bra och länge eftersom det är mycket stort och har, som sagt, mycket stor frihet. Uppdragen, och själva storyn, är lång(a) och stora vilket gör att spelet håller längre. Även om man klarat spelet kan man köra spelet fortfarande, på grund av den stora friheten och möjligheterna.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9