Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Leonardo7

Inskickad av Leonardo7 den 11/06 -05 18:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Det går ut på att man ska göra uppdrag och få respekt så man får gäng. Man får inte äta för lite för då kan man dö, och man ska helst inte äta för mycket för då går det segare att göra uppdrag. På detta GTA spel så kan man även cykla och spreya klotterfärg i ögonen på folk, man kan gå ut på natten och smyga sig in i husen och ta saker av andra också.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättebra för man kan göra så mycket i spelet. Man kan te.x klippa sig, tattuera sig och skaffa snygga bilar. Det finns mycket uppdrag och för er som har spelat GTA Vice City så finns det Hidden Package, men nu så ska man spreya på speciella väggar istället. Man kan utrusta bilarna också. Med nitro och spreya om dom och sånt.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a för det är strålande grafik, lika spelkänslan är också lika bra men kanske bättre och ljudet är också värsklass som allt annat och hållbarheten också, jag vill spela det jämt fast jag har inte ens haft det i en dag ens. Men jag tycker som sagt att spelet är jättebra och att man bara måste köpa det.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10