Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto III

PC
Grand Theft Auto III
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    DMA Design
  • Antal ägare
    614
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.1

Speltest av Turbu_king

Inskickad av Turbu_king den 11/02 -07 15:18

Handling / story / vad man gör i spelet
GTAs första utgåva med 3D grafik. Det vill säga att du står bakom sin gubbe (Tom). Spelet handlar i helhet om att man ska klara av uppdrag och komma ett steg närmre att kunna laga en bro som leder till spelets andra del. Där efter gäller samma sak tills man komma till den fjärde. Man ska dock inte bara klara uppdrag, nej man ska samla små söta påsar som innehåller pengar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att gta 3 är ett mycket roligt och bra spel. Spelet är trots allt det första med 3D grafik och det gör spelet bättre. Men det är ju inte bara 3D grafiken som gör spelet så roligt. Det är ju sättet att spela och styra sin gubbe på också. En nackdel är att städerna är ganska små och efter att man spelet det några gånger så kan man hela staden utantill.

Betyg till spelet
Grafiken får ett betyg mellan 9 till 10. Då fick det blå en 9a. Eftersom Vice City och San Anderas har en smula bättre grafik. Spelkänslan får också en 9a. Där stod det också mellan 9 och 10 men som sagt vice city och san andreas har bättre. Ljudet tycker jag dock är bästa på gta 3, mycket bra musik spelas på radion och särskild ljuden när ett uppdrag börjar och slutar. Hållbarheten får lägs betyg av dom alla för att det kunde blivet en smula bättre.
Spelet finns till: PC, Playstation 2 och XBOX.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9