Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto III

PC
Grand Theft Auto III
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 maj 2002
  • Utvecklare
    DMA Design
  • Antal ägare
    614
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.1

Speltest av Tobbe93boy

Inskickad av Tobbe93boy den 08/09 -05 10:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Du och Catalina rånar Liberty City banken. Men Catalina är snål och vill ha allt för sig själv och då skjuter hon dig så att du blir medvetslös efter det hittar en polis dig och du blir en fånge. Du är fast med din polare fast han rånade inte. Sen kommer en vit van och stoppar polisbilen. Det kommer ut två gubbar med vapen och hotar polismannen Dom hade kastat ut en bomb på bron. Dom låter er fly. Efter det sprängs bomben och förstör hela bron. Detta har ett samband med GTA San Andreas.

Vad jag tycker om spelet
Det här är ett väldigt bra spel. Man får inte poliser efter sig så lätt så man kan döda ganska mycket och det finns roliga fordon som man får köra. Man kan göra en egen drive by det betyder att man får skjuta ett visst vapen ut genom fönstret så man kan jaga en bil och peppra sönder den. Ett väldigt underhållande spel. Om du gillar blodiga spel så måste du köpa det här.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag en tia. Grafiken låter väldigt bra när det gäller radion men pistolskotten och det låter inte särskilt bra. Hållbarheten har jag en tia på. Det är väldigt hållbart. Ljudet blev jag tveksam på och la in en åtta. Spelkänslan är mycket bra därför har jag en tia på den. Om du gillar blodiga spel så kan du köpa det här.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10