Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto

PC
Grand Theft Auto
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1999
  • Utvecklare
    DMA Design
  • Antal ägare
    410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 4.9

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 25/08 -05 10:26

Handling / story / vad man gör i spelet
På det här spelet Gta ska du göra uppdrag åt folk och det är grymma uppdrag och inte så svåra då men lite svåra. Du gör uppdrag åt folk och snor bilar du gör massa andra saker, du kan gå runt vad du vill bara sno en bil och gå runt och du kan göra vapen kod och massas andra koder men det är inte så roligt med koder.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är inte så bra men det var bra i förtiden men nu har massa andra gta kommit ut och dom är jätte grymma och grafiken är bättre allt är bättre typ. Jag själv köpte det här spelet när det kom ut jag varva hela och sen så sålde jag det för jag hade tröttnat på spelet eftersom jag hadde varvat det.

Betyg till spelet
Grafiken var bar i förrtiden men inte nu längre och eftersom den är på data och lite bra grafiken så är det bra men på ps1 så är det absolut inte bra alls så jag ger grafiken en 5a.

Spelkänlan hadde jag mycket för och jag spelade det nästan varje dag och gjorde 5 uppdrag per dag men sen efter dom 5 kunde jag göra vad jag ville på Gta det var jätte kul då så spelkänslan får en 7a.

Ljudet är inte så bra alls för att man hör inte så bra och han säger inget när han pratar eller något så ljudet får en 4a.


Hållbarheten är bättre alla tre eftersom spelet är inte så långt då men man kan gå runt och spela fritt döda folk sno bilar och massa andra saker så jag ger hållbarheten en 7a.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 4 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7