Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Garry's Mod

PC
Garry's Mod
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    December 2005
  • Utvecklare
    Team Garry
  • Antal ägare
    24
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/08 -10 00:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Garry's Mod är förmodligen det Sandbox-spel där man kan göra flest saker. Tänk dig att spela Half-Life 2 och sen kunna få Alyx att göra världens roligaste grimas? Tänk dig att bygga ett luftskepp av Airboat man använder i HL2? Man får en modifikerad version av Gravity gun som är kallad "Phys-Gun" som med den man kan ta upp saker i luften, få dom att frysa fast i just den positionen och sätta fast någonting...

Man får också en "Tool Gun" som genom att trycka på Q man kan välja en massa saker. Alltifrån Weld och Rope till Hoverballs och Camera! Man behöver dock ett Source-spel för att kunna köra detta spel (Counter Strike, Team Fortress 2, Half-Life 2, Day of Defeat: Source) vilket gör att det kostar lite mer... Om man tröttnar på alla saker man redan har på GMod så kan man också ladda ner nya saker från vissa hemsidor!

Spelets Multiplayer-läge bjuder på mycket festliga ögonblick, särskilt när man kör med sina IRL vänner! Då det också finns moddar till Garry's Mod (lol?) som t.ex Zombie Survival och DarkRP som kräver att man laddar ner dom från webbsiter om man inte vill sitta och vänta på 3000 filer att ladda ner...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Garry's Mod är ett kul spel när man väl har lärt sig kontrollerna och hur man gör, vilket kan vara väldigt jobbigt, och man har börjat roa sig med att få sin bil att flyga med hjälp av Thrusters (ungefär som raket-motorer...). Spelet ärverkligen bra och jag rekommenderar det starkt till alla som ser detta test. Spelet kostar 9,99£ vilket blir ungefär 100kr men som jag sa så måste man köra ett Source-spel som gör att priset ökar med minst 90kr. (30kr om man köper det i ett paket t.ex TF2 + GMod).

Betyg till spelet
Grafik: Jag ger grafiken en stark nia på grund av att man till exempel (bortsett från den vanliga VALVE grafiken) kan ändra hur Ragdolls (kroppar som bara ligger där) fingrar, ögon och till och med ansiktsuttrycken på dom.

Spelkänsla: Då detta spel har väldigt bra ljud och såna saker så kan dock det omöjliga i spelet hända (t.ex en kille släpper ett höghus som han byggt på dig) vilket får dig att skratta som definitivt höjer poängen där.

Ljud: Alla ljud i spelet har en sån bra kvalitet så att det verkligen känns som att du vrrkligen är där och inte i ditt gamla soffiga datarum... eller vardagsrum...

Hållbarhet: När spelet nu är så kul att man bara vill sitta och fortsätta så kan man ju kanske tröttna, och det är då du börjar ladda ner nya saker från hemsidor osv. och då ökar möjligeheterna ännu mer och du fortsätter spela. Man fortsätter spela hur länge som helst.

Hoppas detta test fick dig att vilja spela Garry's Mod.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10