Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Full fart i stallet! 2

PC
Full fart i stallet! 2
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
 • Utvecklare
  Pollux
 • Antal ägare
  78
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 5.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/04 -07 13:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar tjejen Emma som är skötare i stallet där spelet utspelar sej. Hon ska köpa en häst men har inte tillräckligt med pengar. Du ska hjälpa till i stallet med att mocka, utfodra och leda ute ritter. För varje grej du gör får du pengar. När du tjänat ihop till 10.000 kr så får du välja en häst. Det finns en brun, en svart och en vit. Nu har du en häst och då ska du träna den i hoppning, dressyr och terräng. Du kan köpa kläder och utrustning till dej och hästen i handelsboden. När hästen är fulltränad och du har tävlingskläder kan du åka på tävling! Vinn och klara hela spelet ;)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är superkul och värt pengarna! Ganska verklighetstroget. Kul när man får bestämma ganska mycket själv vad man ska göra. Finns ganska många "mini-spel" så man inte gör samma sak hela tiden. Det är dock inte så kul när man inte har den egna hästen för då kan man bara göra saker som att mocka m.m. Inte så bra att man klarar det så pass snabbt för då har man inget "mål" att sträva efter.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra men duger. Granarna som man ser när man rider ut ser konstiga ut och är ganska störande. Spelkänslan är bra för man lever sej in så bra. Känns nästan som att ha en alldeles egen häst själv ;) Ljudet är sådär men man hör vad man säger. Det som är bra med det är att man hör galoppsteg när man galopperar osv. Hållbarheten är bra och jag tröttnar inte alls! ;)

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5