Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFull fart i stallet! 2

PC
Full fart i stallet! 2
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
 • Utvecklare
  Pollux
 • Antal ägare
  78
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 5.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av Carlesjo den 19/09 -05 09:08

När du ska tjäna ihop pengar till hästen så är det bäst att göra saker som att mocka och fodra. För sen när du ska tjäna pengar till saker så får hästen 1+ på allt när du rider i skogen. När du ska köpa hästen så kan du välja vilken du vill. Här nedan står det hur du snabbt kan träna vilken häst:       

Den Bruna: den bruna är ju bäst på kondiskon förts, så börja med att rida terräng tills den röda mätaren är full. Om hästen är smutsig så tränas den med minus. så håll hästen ren så går det lättare. När den röda mätaren är full så kan du börja med hoppning. när hästen är snabb så är hoppningen och allting jätte enkelt! Träna hoppning tills den blåa mätaren är full. Då kan du ta dressyren.


Den svarta: Den svarta är ganska bra på hoppning när man köper hästen, men börja med dressyren. Och det är likadant med smuttsen! När mätaren är nästan full (alltså när du inte orkar mer) så kan du rida terängen. när den nästan är full, kan du rida jymkhana tills den gröna och den röda mätaren är full. Jumkhana är igentligen ett bra sätt att träna. man får 2+ på allt om man lyckas! man kan göra dettills mätarna är fulla. då så kan du rida allt!


Den vita: Se till att den vita jämt är ren, så att du kan träna enkelt och snabbt. den vita börjar man med att rida i dressyr tills den mätaren är full. Sen så rider du terräng och sedan hoppning. Man kan igentligen bara rida jumkhana, men det tar längre tid.


Lycka till med hästarna! hälsningar Emma carlesjö (Carlesjo)

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

HEDWIG_555 den 26/01 -06 19:46
jag tror jag vill ha det här spelet.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.