Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Freelancer

PC
Freelancer
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    11 april 2003
  • Utvecklare
    Digital Anvil
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av PeBe den 07/01 -06 09:21

Ok, här är ett bra tips om du vill ha MYCKET cash:
Om du kan så bli polare med Corsairs och Outcasts och håll dej ändå neutral/polare(hällst) med Bounty Hunters och Poliser(blir ganska svårt annars).
Nu åker du till Mactan Base som ligger i Magellan, Basen ligger nära New York Jump Gate. Där köper du en Dromedary för den rymmer 275 varor. Sen flyger du till planeten Crete som ligger i Omicron Gamma som ligger långt ner i Rheinland. På den planeten köper du Alien Artifacts och säljer dom på planeten Manhattan. Har för mej att man köper dom för runt 300 och säljer dom för 1500x275 då om du köper full last:D

Om det strular på vägen och du tycker att ditt skäpp tål lite så kan du köpa en Humpback i Rheinland eller på planeten Harris. Det skäppet tål lite mer men kan dock inte ha lika mycket varor:( runt 225 tror jag.

Sen när du har runt 4-5 miljoner(tar nog knappt en halvtimma för att få det om man kan genvägar) så köper man antingen en Titan eller Sabre.
Titan tål mässt av alla skäpp på spelet men sabre är snyggare och känns smidigare, båda kan ha klass 10 vapen. Nu tänker ni nog att detta kommer dra massa energi från skäppet men om ni är i Omicron Gamma eller något annat Omicron system så finns det Jumpholes som leder till Nomad system, man hittar lätt de hålen för det är massa skäpp runt om. Nomads är aliens som man träffar i slutet av spelet och tar väldigt mycket i skada så det är farligt att slåss mot dom men i dessa system tappar vissa sina vapen:P Dom kan du lätt plocka upp och montera fast på ditt skäpp. Titan rekomenderas för att klara sej bättre.

Nomad vapen tar runt 300-400 i skada ibland 500 och drar ingen energi alls:D

Detta kräver hög level för att klara sej men det är värt det.

Lycka till!

Fusket har betyget 1.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.