Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Freedom Force vs. The 3rd Reich

PC
Freedom Force vs. The 3rd Reich
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    22 april 2005
  • Utvecklare
    Irrational Games
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.8

Speltest av Mammamanen

Inskickad av Mammamanen den 25/08 -05 10:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om en grupp super hjältar som ska stoppa blitzkrig som har fört energy X (medlet som gav dom superkrafter) till andra värdskriget och göra så att tyskland van lite kort men bra!

Spelets början:när Nucklear Winter återvänder med en plan för att förstöra Freedom Force och den fria värden,hjältarna måste samla sig med ett gäng nya ansikten och krafter.

Vad jag tycker om spelet
Väldigt bra men lite för kort ettan, är längre men med sämre grafik. Dom kunde ha gjort detta spel lika långt. Faktiskt det skulle ha varit mycket roligare då. Så det blev jag lite besviken på, minus på hållbarhet men man kan göra egna superhjältar och slås mot dator sperhjältar.Detta kunde man göra i ettan med, men inte slås en vanlig figth mot datorn, det ger plus åt hållbarhet.
Detta är ett av dom roligaste spel jag spelat, jag älskar det och jag älskar 1an också.Alla borde spela 1an och detta men alla tror det är nåt lågbudgetspel det kanske inte är det modernaste men det är s*it kul alla borde spela det särskilt online för ingen gör det ock jag vill spela med någon anan en datorn!

Betyg till spelet
Ja som jag skrev kampanjen är lite kort men superkul. Alla borde spela spelet men eftersom alla tror det är kast som det verkligen inte är, så köp det spela och ha skoj. Kom i håg detta, titta på det och gå inte förbi det, som om det bara var skräp. Samma gäller ettan, så om ni ser det kom i håg vad jag skrivit snälla!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10