Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forsaken World

PC
Forsaken World
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    22 mars 2011
  • Utvecklare
    Perfect World Entertainment
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 -

Fler fusk

Guide: Bossar i Emperor's Canyon

Inskickat av babbe den 11/09 -11 13:50

Detta tipset handlar om instancen Emperor's Canyon som du hittar i landskapet Sea Of Oblivion. Emperor's Canyon kan du göra först som level 20 och Instancen har fyra bossar att döda.

1. Charon level 22 och som är nästan direkt i början.
2. Yuri level 24 är längre fram för att komma till han så finns det en trappa som du ska går ner för och sedan kommer du till en plattform som du ska hoppa ner för.
3. Apophis level 27 är den osynliga bossen som man kan framkalla via att döda 10 styck priests som går runt efter att ni har döda Yuri. Men det är inget tvång att göra denna boss mest för en quests skull.
4. Montis Desollar level 27 är den sista bossen som står upp på en pyramid längs bort av instancen.

Mina tips för att göra denna snabbast och enklast.

När ni kommer in dödar man monstren i början tills ni kommer till Charon som står i rummet brevid. Charon måste ni döda för att kunna låsa upp trappan till Yuri. När ni har dödat Charon så kommer ni se att trappan låstes upp och många monster som spawna. Tipset här är så här: strunta i monstren bara spring ifrån dom upp hela vägen till plattformen. När ni är framme spring mot höger, där kommer ni se ett upphöjning med en spricka mellan plattformen och upphöjningen. Hoppa upp till höjden, för då kommer alla monster springa tillbaks till trappan och strunta i er. Men tänk på att inte ramla ner i sprickan för gör ni det måste ni avsluta instancen med er hometeleport. När alla monster har sprungit tillbaks så hoppar ni ner från höjden och går under plattformen, där finns Yuri som ni måste döda för att låsa upp Montis Desollar. När ni har dödat Yuri så har ni att välja mellan att döda 10 priests för att få fram Apophis, eller så kan ni gå till Montis Desollar med en gång. För att komma till Montis Desollar med en gång så stå utanför grottan som ni har dödat Yuri i till er höger finns det ett berg som ni kan buga er upp för och gå på bergets sida ända fram till Montis Desollar. När ni kommit fram så döda han, sedan så går ni bara ner för pyramiden där det finns en teleport tillbaks till instancens början.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.