Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Football Manager 2006

PC
Football Manager 2006
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    21 Oktober 2005
  • Utvecklare
    Sports Interactive
  • Antal ägare
    78
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Speltest av Zackey

Inskickad av Zackey den 07/01 -07 16:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att du som Manager ska försöka att styra ditt lag till att vinna titeln. Du får bestämma var du kommer ifrån, när du är född och sånna saker, sen drar spelet igång. Du får välja fritt vilket lag du vill vara, du kan välja kända lag som Arsenal och Real Madrid, men också rätt okända lag som Fenerbéche i den turkiska ligan med flera.

När du valt lag, så för du bestämma uppställningar och träningar, scouta spelare och sälja och spelare. När för säsongen är klar så börjar ligan, och då ska du som tränare inte spela själv utan du får titta på matchen och bestämma vem som tar frisparken och vem som ska slå högerhörnan med mera.

Spelet kan hålla på i evigheter och det gäller att bli en så berömd tränare som möjligt, så du kan som tränare få erbjudande att bli AC Milans tränare efter att du tagit hem liga titeln med ett lag som Fiorentina. Spelet är väldigt verkligt och allt handlar om att jobba som en riktig tränare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte bra, för jag gillar strategi spel och det är precis vad detta är, och man får även testa sina tränar kvaliteér, dock så är du duktig på Football Manager så är det inte säkert att du är en bra tränare i verkligheten, men man känner att man får full kontrol över sitt lag till skillnad ifrån FIFA spelen. Spelet är riktigt bra och jag tycker att många borde köpa det. Dock så har Football Manager 2007 precis kommit ut. Men jag tycker ändå att ni ska köpa spelet.

Betyg till spelet
Grafiken: Vet inte vad man kan säga om den, finns inget riktigt grafik krävande med spelet, du får se några runda ringar med nummer på sig springa omkring, med en boll. Det ända är väl bilderna på spelarna som finns och tröjorna som ser ut som dem riktiga, dock bara på vissa lag.

Spelkänslan: Är världsklass, man känner verkligen att man har fullkontrol över sitt lag och du känner att du kontrolerar ditt lags öde.

Ljudet: Det enda ljud som finns med är publiken som du kan höra under matcherna, dem låter rätt verkligt, dock så lyssnar jag oftas på musik i bakgrunden.

Hållbarhet: Du tröttnar inte på spelet i första hand, det kan hålla på i evigheter, det har ingen gräns, spelet startar säsongen mellan 2005 och 2006, men man kan spela upp till säsong 2010.

Detta var allt ifrån mig. Ha det bra och hoppas att du förstår vad spelet handlar om nu. //Zackey

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10