Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Football Manager 2006

PC
Football Manager 2006
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    21 Oktober 2005
  • Utvecklare
    Sports Interactive
  • Antal ägare
    78
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Speltest av JimPaaN

Inskickad av JimPaaN den 19/06 -06 22:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en manager/tränare över ett fotbollslag, man kan välja mellan väldigt många ligor över vilket lag man ska välja.
Till exempel tar vi Sverige då kan du bestämma dig att ta över ifrån division 3 och uppåt, det är likadant med alla ligor men nu säger vi att vi tar Allsvenskan och Djurgården. Då ska man träna Djurgården och ta ut din matchelva plus avbytare och du har ett b-lag som du kan ta spelare ifrån och ett ungdomslag.
Du spelar exakt som i verkligheten, du spelar Svenska Cupen, Allsvenskan och du kan spela i Champions League om det går bra för dig. Man kan träna laget hur du vill att de ska träna och om du vill att de ska träna på nya positioner.
Och sedan om du inte är nöjd med laget så kan du självklart värva spelare, och du kan sälja spelare som du inte är nöjd med.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett otroligt roligt spel om man har inlevelse bara, man kan bli helt tokig när man lirar matcher när det inte går som man vill att det ska gå, ta Sverige-Paraguay det är lika spännande under spelets matcher, ett väldigt bra tidsfördrivande men jag kan inte kalla att man driver tiden för det är värt alla sekunder du sitter där, man lär sig mycket mer om fotboll väldigt snabbt, värt att testa men nybörjare ska ha tålamod för det kan vara lite svårt med uppställningar, träning och hitta rätt spelare, men till slut så hittar ni det och ni kommer att inse att detta är ett utav världens bästa coach spel! Hade så trevligt med detta spel och hoppas ni får känslan utav att vinna Champions League!

Otroligt bra, det är nog det bästa spelet som jag har spelat någonsin! Man lever verkligen in i det och man kan tro att det är verklighet ibland. Grafiken är sådär, blir nog bättre tills nästa år! Spelkänsla får en tia heltklart kan inte få något bättre. Ljudet det måste bli bättre, det är sämst men man får väl ha på lite egen musik och stänga av fm´s ljud..
Hållbarheten får helt klart G+ kan inte kommentera det så mycket! Men en sak vet jag och det är att jag älskar detta spel, har varit utan det ett tag nu på grund av att min skärm har gått sönder så jag kör på en dålig skärm och jag blir nästan galen utan det, sitter och tänker taktiker hela tiden, vilka spelare jag ska värva osv speciellt nu under VM också.

Betyg till spelet
Grafiken kan bli bättre men den duger i alla fall, väldigt få bilder och sådant men det behövs inte så värst mycket om man är insatt i det!
Spelkänslan, sjukt bra! kan nog inte bli så mycket bättre tycker jag, MYCKET BRA!
Ljudet äre sämsta med spelet, väldigt lite publik rop och så vidare hoppas det blir bättre!
Hållbarhet, det får G+ som sagt, det håller ganska bra faktiskt!

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10