Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Football Manager 2006

PC
Football Manager 2006
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    21 Oktober 2005
  • Utvecklare
    Sports Interactive
  • Antal ägare
    78
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/12 -05 16:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Nya utgåvan av Football Manager är äntligen här. Man är manager (tränare) för ett valfritt fotbollslag, spelet har en väldigt bred databas, om du råkar känna för att spela med ett lag i Singapore, eller om du vill ta över stoklubbar som Chelsea, Barcelona och Real Madrid spelar ingen roll. Nytt i år i spelet är förutom uppdaterade laguppställningar att man kan prata med spelarna i paus eller efter matchen, vill du skälla ut din målvakt för några tabbar eller berömma din playmaker? Du kan som vanligt köpa och sälja spelare eller ledare. Matchernas spelas även i år på en 2 dimisionell plan, med pluppar som spelare. Men vad gör det!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är klart det bästa managerspelet någonsin, det räcker. Men jag tror att man inte bara gillar att spela fotboll, man måste även gilla att tänka fotboll och vara väldigt intresserad. Men det här spelet kan man också lära sig mer om fotboll. Jag tycker även att det är bra med ytterbackarna, förra året när man hade inställingen att yterbackarna skulle vara offensiva så var dom inte så mycket offensiva men nu kliver Christiansen och Wahlstedt upp i planen på min HIF "save" och slår inlägg.
Om ni känner er som en som verkligen gillar att tänka, köp det då. Jag tvivlar på att t.ex alla 9-10 åringar som lirar spel som Halo och sånt skulel klara det här spelet, men man lär sig ju också.

Betyg till spelet
Menyerna är väldigt bra gjorda, även färgerna på tröjor, attributsfärger m.m är väldigt bra - 9 på grafiken.
Det känns så verkligt helt enkelt, spelkänslan får en 10:a.
Ljudet märks inte så mycket, det är tyst i menyerna, men på matcherna låter det, publiken buar när hemmalaget spelar dåligt, eller får en varning/utvisning, och jublar efter mål. Mycket bra - 9.
Hållbarheten är världens i särklass bästa man kan spela hur länge som helst.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10