Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Football Manager 2006

PC
Football Manager 2006
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    21 Oktober 2005
  • Utvecklare
    Sports Interactive
  • Antal ägare
    78
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Speltest av Raclus

Inskickad av Raclus den 08/12 -05 22:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Football Manager 2006 är ett fotbolls spel, men inte ett vanligt fotbolsspel där man styr spelarna själv. Man börjar med att välja ett lag, eller köpa ett lag. Man är då manager till laget och ska köpa spelare, sälja spelare, köpa tränare, sälja tränare, sätta up spelarna på träning och mycket mer! Man kan straffa spelare om dem gör något dåligt, ja, man kan i stort sett göra allt som brukar hända i fotbolls värdlen!

Vad jag tycker om spelet
Det är inte precis mitt favoritspel eftersom man ser bara en fotbollsplan med massa prickar på som rör sig (spelare). Spelet är nog mer den lite äldre och seriöse fotbolls intresserade människan. Man ska kunna mycket om spelare, taktiker och ekonomi. Så det är inget spel för den lite yngra tycker jag. Det är absolut inte kul om man inte kan det!

Betyg till spelet
Grafiken är inte mycket att betygsätta, det är mest lite bilder i bakgrunden och foto på vissa spelare. Spelkänslan är ju inte heller mycket att betygsätta eftersom man inte styr något själv, men alla menyer och annat man kan trycka på är lätta att hitta och förstå. Ljudet är mest bara lite hejarklackar och sånt under tiden det är match. Annars är det inget ljud alls. Men det som finns är ganska bra. Hållbarheten är ju olika från människa till människa, vissa gillar såna här spel och andra tycker mer om när man spelar själv. Själv så tröttnade jag ganska snabbt!

//Raclus\\

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 4 Grafik: 3 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 3