Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFootball Manager 2005

PC
Football Manager 2005
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  4 november 2004
 • Utvecklare
  Sports Interactive
 • Antal ägare
  107
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.7

Speltest av itcak

Inskickad av itcak den 27/12 -05 13:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Football manager handlar om "fotboll" man är en manager sne så bestämer man vilket lag man ska va "ett tips ta ett topp lag i italien, england eller spanien det blir roligare då".
Sedan bestämer man en taktik för sitt lag och hur man ska spela med spelarn. Du kan även köpa spelare! Du kan gå in på sök spelare där står hur mycket dom kostar och vilken position dom har. Tex: du behöver en anfallare i ditt lag då kan du köp för så mycket pengar du har fått av din klubb dirikyör om du har fått tretio mijoner så kan du kanske köpa Gilardino du får honom ungnefär för de!

Vad jag tycker om spelet
Det är det bästa spel jag någonsin spelat! Men det kanske är för att jag är fotbolls galen? Om man gillar fotboll och kan mycket tycker jag absolut att man ska köpa det! Jag körte det på tips av en kompis och tyckte det var jätte kul jag har kört det i ett halv år nu men tycker fortfarande att det är jätte kul!

Betyg till spelet
Jag tycker att det här spelet är jätte kul så om jag får betyg sätta det 1-20 så skulle jag ge det 19. Det kanske inte är så bra grafik men det är spel känslan att man är ett lag och kan köpa sina favorit spelare! Ljudet är mäst puplik vrål på marcher så det kvittar igenterlige man kan lika väl köra utan!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10