Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Flygande Start: Tredje klass

PC
Flygande Start: Tredje klass
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    50
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
2.3 3.5

Speltest av Bitchen

Inskickad av Bitchen den 12/05 -07 10:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar dig själv och en robotkompis, och tilsammans ska ni rädda världen från en professors dotter, vid namn Klara. När Klaras pappa har rest bort, använder hon robotarna för att åka tillbaka i tiden och ändra på historien. Du och roboten måste först ta reda på vad det är för rackartyg Klara har ställt till med, innan du utför olika uppdrag i professorns hus. Detta gör du för att få ledtrådar om vart i tiden Klara har skickar robotarna. När alla ledtrådar är upphittade är det bara att ge sig av med tidsmaskinen, och RÄDDA VÄRLDEN!

Vad jag tycker om spelet
Detta spel verkar vara anpassat för tredjeklassare, men varför förstår jag inte. Uppdragen är busenkla och spelet är barnsligt. En hungrig, robotgöteborgare vid namn Boris, en klyftig dotter vid namn Klara och en massa robotar som skickats tillbaka i tiden, ha ha. Ironiskt sett.
Spelet är oerhört segt, inte minst för att förklaringarna är långa. Efter att han förklarat vad du ska göra några tio gånger, så tröttnar du. Det här är inget för en femteklassare, men möjligtvis för andraklassare.

Betyg till spelet
Grafik: Blä säger jag bara. Visst, spelet är enkelt gjort, mengår inte att jämföras med dagens spelgrafiker.
Spelkänsla: Något bättre än grafiken. För ett mindre barn kanske det är roligt med den smarta Klara, men vi äldre bara skrattar. Så fånigt. Till en början är spelet kul, men att göra om allting om och om igen, är inte direkt vad jag tycker om.
Ljud: Ja, ljudet kan ma då inte klaga på. Den malande Klara som kommer med (enligt hene) snitsiga kommentarer, ett rullband som låter från matmaskinen osv, helt ok.
Hållbarhet: Ack, ack, ack. Efter att få göra om samma uppdrag femtioelva gånger? Jag kan inte säga annat än: Dålig hållbarhet.

Totalbetyg: 3.5 Ljud: 5 Grafik: 3 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 5