Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFlygande Start: Andra klass

PC
Flygande Start: Andra klass
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
4.1 4.3

Speltest av Bitchen

Inskickad av Bitchen den 12/05 -07 10:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Du, en groda och en mygga är på en skola. Tillsammans ska ni söka svar på frågor som massa barn har skickat in. Det kan handla om hur mycket en baseball väger, vad 25+9 är eller någonting annat enkelt. Genom att lösa ett uppdrag (till exempel skrivafärdigt en bok) får du svaret, som du sedan skickar iväg med hjälp av postpelikanen som finns i skolans klubbrum. Snart har du skickat vykort till alla i hela Sverige. Lycka till!

Vad jag tycker om spelet
Det bästa av Flygande Starts spel. Här är allting varierat, och du slipper (nåja, nästan) göra samma sak om och om igen, som de flesta andra av Flygande Starts spel. Grodan och myggan är inte så irriterande, och om du vill hoppa över tråkiga föreläsningar, är det bara att klicka bort det. Det finns en mängd olika saker att göra, oc några av dem är rent utav svåra. Jag behöver inte använda hjärnan, men fingrarna kan vara till bra hjälp. Det gäller att ha bra reflexer, vilket jag tyvärr inte har.

Betyg till spelet
Grafiken är inte den bästa, men man kan väl inte förvänta sig mer av ett sådant "låglöne"spel. Grafiken kan ju inte jämföras med dagens spelgrafiker, som är näst intill skrämmande verkliga.
Spelkänslan är ok, förutom att det känns lite konstigt att få hjälp av en groda och en mygga. Men tänk efter, andraklickare tycker nog bara att det är kul. Och det är ju dett som är meningen.
Ljudet är standard, varken bra eller dåligt. Visst hörs det lite roliga "doing" ibland, men mer än så är det inte. Det som hörs mest är det ihärdiga klickandet med musen och det oändliga skrivandet med tangentbordet, men det kommer från pappas dator....
Hllbarheten är inte så jättebra, men jag är ju trots allt snart 12 år, och det är anpassat för de som går i tvåan. Så jag får väl inte bli för frustrerad.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 5 Grafik: 3 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5