Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street 2

PC
FIFA Street 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 februari 2006
  • Utvecklare
    Electronics Arts
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av MvFotboll

Inskickad av MvFotboll den 21/03 -06 21:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kommer till start menyn då man kann välja på :
Play now : Spela med landslag, legender, kickers eller det laget som jag kallar "The Eddie Team" med Eddie som den bästa spelaren.
Game modes : Man kan spela "Friendly" som är vänskaps match (ungefär som "Play Now" bara att man får välja boll, plan, spelare och hur man skall spela m.m, "Rule the
street" är karriär med olika utmaningar till exempel:
Första laget som gör fem gamebreaker mål vinner.
Man kan också byta kläder och utseende på sin spelare som man alltid måste skapa innan man får börja med allvaret (Matcherna). Man kan också byta utseende på övriga spelare som man vinner i utmaningarna. "Skills challenge" är när man kickar och gör olika tricks och fina tricks, man måste röra på "Trick spaken"(R) och resten hittar du på instruktionerna, man måste också välja minst en nspelare från ett landslag men om man vill så kan man ta en av varje men jag brukar inte göra det för att jag inte orkar.
Creation Zone : "Create player" skapar man en spelare men eget utseende, "Create team" är när man skapar ett lag som får heta vad du vill och du får välja ett märke av dom som finns, man skall välja fyra spelare som man gillar och sedan bilda ett lag och sedan kan du använda detta lag i "Play Now" eller "Friendly". "Create Pitch" är när man skapar en plan som dom använder i utmaningarna i "Rule the street", man kan bestämma vilken färg och vilken stil och sånt den ska ha. "Edit Team Kits" är när man bestämmer vilka kläder och sånt sina spelare i laget ska ha.
Rewards : Man ksn låsa upp saker genom att betala.
"Uppgrade skills" är när man gör en spelare bättre genom att betala. "Trick book" är när man kan kolla vilka trick man har och hur man gör dom.


//MvFotboll

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet skall ha hödt betyg för att det kan ta en massa tid att tröttna på detta spel. Det är spänannde och coolt, och alla mina kompisar ringer mig varje helg bara för att spela det själva med mig. Man lär sig jätte mycket tricks som man vill göra i verklig heten och till alla fotbollsnördar så rekomenderar jag det här spelat för att man blir döds sugen på att spela själva.

Betyg till spelet
Grafik : Den är bra och dom ser ungefär ut som dom gör verkligheten.
Spelkänsla : Spelkänslan är gryyyyyyyym! jag började nästan gråta när jag började spela detta spelet av glädje.
Ljudet : En låt som har lite svordomar men den är endå grym och Ljudet orde kanske vara lite mera bättre.
Hållbarhet : Fifa street är ungefär lika dant som 2:an bara att man kan göra lite mer saker och man måste gilla detta och man skall inte vara en dålig förlorare för inga frisparkar, straffar och ingen domare!!!!!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9