Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

PC
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    188
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/05 -05 17:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är det senaste och enligt mig det bästa spelet i populära FIFA serien. Det är förbättrat med fler ligor och spelare nu kan du bland annat spela med lag från dessa ligor: Spanien division 1 och 2, Allsvenskan,Premier League, engelska division 1,2 och 3, Serie A och B,Norska Tippeligaen, Danska Superligan, Franska division 1 och 2,koreanska och japanska ligan med flera plus flera landslag. Det är bra att man kan skapa spelare de många ligorna är även det bra. Bra jukebox med flera bra låtar mina favoriter är: Brothers/Dieci Cento Mille, Head Automatica/Brooklyn is Burning, Morrisey/Irish blood English heart och The Sounds/Seven days a week. Man kan även få FIFA poäng om man t.ex håller nollan i en karriär match för poängen kan man köpa olika grejer matchställ, låtar, bollar eller till och med Pierluigi som domare på vänskapsmatcher.Man kan spela vänskaps matcher, karriär där man köper/säljer spelare, uppgraderar saker som tränare på olika postioner, ekonomin m.m och såklart spelar matcher, man kan spela turnering eller göra en egen turnering och träna.

Vad jag tycker om spelet
Mycket bra det bästa Fotbollspelet någonsin. Pro Evelution Soccer 4 har inte en chans mot FIFA 2005. Jag tycker det är jättebra med alla nya ligor. Det är kul att spela karriär och kul att skapa en egen turnering där man får komma på namn på turneringen och bjuda in lag. Bra att man kan skapa spelare igen jag tycker det är roligt att hålla på och pilla på ansiktet och komma på namn det är ju även kul att göra sig själv och spela som anfallare i Brasilianska landslaget.

Betyg till spelet
Grafiken är suverän snygga planer och spelare bra spelaransikten stjärnorna är nästan likandana på spelet till utseendet men en sak är konstig dom verkar jobba extra mycket med att få stjärnorna snygga men vad har hän med Kaka han är inte ett dugglik sig själv. Spelkänslan är också väldigt bra nervöst att slå sista straffen i en straffläggning och kul att utklassa japanska bottenlag med FC Barcelona. Ljudet är i världsklass jättebra låtar och okej kommentatorer kommentatorerna är som vanligt John Motson och förre skotske storspelaren Ally McCoist. Hållbarheten är strålande väldigt kul att spela när man spelat matcher en stund kan man bara gå in och fixa lite med laguppställningarna.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9